Horoszkóp

A Kos kivár, az Oroszlán sikert arat – Horoszkóp 2024. június 27.

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.27 | 07:10

Mély érzelmeket válthat ki a Halak Hold, de a megérzések is felerősödnek a hatására csütörtökön. Figyelj tudatosan befelé, és próbáld követni az intuíció hangját. Érdemes!

Napi horoszkóp
Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold és a Mars fényszöge elgondolkodtat a céljaiddal kapcsolatosan. Lehetséges, hogy kicsit visszafogottabb és lehangoltabb leszel csütörtökön, de ez most a lehető legjobbkor jön. Érdemes most átgondolni, megvizsgálni mindent alaposan.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Csütörtökön a szervezetlenség okozhat problémákat. És erre komoly esély van, mert kissé talán túlvállaltad magad az elmúlt időszakban, és mindenki most kéri számon az ígéretedet. Fontos, hogy ne kapkodj, és ne is húzd fel magad fölöslegesen.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A sikerszéria folytatódhat, és nem lehetetlen, hogy épp csütörtökön ér révbe a hajód. Végre valami valóra válik, amiért oly sokat tettél a múltban. Az eredmények kézzel foghatóak. Viszont vigyázz, mert a sikered nem mindenkinek tetszik.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Csütörtökön legyél nyitott egy találkozóra, egy programra, amire meghívást kaptál. Számíts rá, hogy talán nem az történik ott, amit előzetesen vártál. Valamilyen váratlan és érdekes esemény, hír ugyanis alapjaiban változtathat meg mindent.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ne csodálkozz, ha nagyobb siker vár rád, mint amire számítottál, vagy több pénzt, elismerést kapsz, mint amit eredetileg gondoltál. Bárhogyan is történjen, ne kérdőjelezd meg a szerencsédet, hanem élvezd ki a dicsőség minden pillanatát.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Sokat tettél a sikerért, kitartóan és szorgalmasan dolgoztál, tettél az elért eredményekért. Az a legkevesebb, hogy ennek most megkapod a hozadékát valamilyen jutalom, vagy nyereség formájában. Lehet ez pénz, elismerés, előléptetés, bármi.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Csütörtökön új fejezetet nyithatsz valakivel kapcsolatban, vagy új érzések ébrednek fel benned. Ha volt a múltban valamilyen sérelem, ami megakadályozta a kapcsolat elmélyülését, akkor azt végre félreteheted és egyértelműbb helyzetet teremthetsz.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Halak Hold nagyon érzékennyé és intuitívvá tesz. Vigyázz, mert amellett, hogy a megérzéseid remekül működnek, az érzékeid is felerősödnek, és könnyebben átveheted mások aktuális hangulatát! Ne vedd magadra, ami nem a tiéd!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Bármennyire is ügyesen győzöl meg másokat, most semmit sem kellene ráerőltetni a környezetedre. Ha túlságosan rámenősen közelítesz, az a visszájára sülhet el, és éppen ellentétes hatást vált ki a többiekből. Legyél visszafogott!

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Csütörtökön fontos információt kapsz, amely miatt sokat dilemmázol egész nap. Vajon mindent folytatnod kéne ugyanúgy, ahogyan eddig, vagy más irányt kellene választanod? Komoly döntés és kockázattal is járhat. De a sikerhez most némi kockázatot érdemes vállalni…

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A csütörtököt egy hirtelen esemény teheti fordulóponttá. Emiatt kell ugyanis átidőzítened szinte mindent, amit elterveztél a héten és/vagy a közeli jövőben. Lehetséges, hogy bosszantó mindez, de idegeskedéssel biztosan nem jutsz előre.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A Halak Hold nagyon erős megérzéseket ad neked. Ha döntési helyzetbe kerülsz, most tényleg érdemes a megérzésekre hallgatni, mert azok megmutatják a követendő utat. Éjjel jósló álmaid lehetnek. Ha lehet, figyelj az üzenetekre!

(via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló