Horoszkóp

A Rák újhold csodás fordulatokat hoz – Horoszkóp 2024. július 6.

  • Szerző:nuus
  • 2024.07.06 | 07:10

Vidám és érzelemdús napot jelez a Rák újhold. A család, a szeretet fontosságára hívja fel a figyelmet. A vízparton nagyon jól tudunk most töltekezni. Napi horoszkóp következik.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szombaton a Rák újhold az otthont, a családot helyezi fókuszba. Most nagyon jól érzed magad, ha bármilyen közös programot csináltok, és ha sikerül vízparton töltni a napot, akkor egészen biztos jó lesz a hangulat.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A szombati Rák újhold kedvez az új kezdeteknek. Érdemes végiggondolni az újhold ideje alatt, hogy az életedben hol nincs egyensúly, min kell változtatnod – most minden ilyenfajta törekvésed sikeres lesz!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Az újhold sok kérdést új megvilágításba helyez. Nagyon jó intuíciót is ad, és most valóban fel tudod ismerni, kik azok, akik őszinte vonzalommal, barátsággal közelítenek feléd, és kik azok, akik csak színlelik az érzéseiket. Váratlan meglepetés érhet.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma újhold van a Rák jegyében. Ha van valami, amire régóta készülsz, vagy új célt tűznél magad elé, akkor eljött az ideje, hogy megnyomd a startgombot. A mai napnak sokkal hosszabb távú hatása lehet rád, mint bárki másra.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ez a nap, vagy a most következő időszak nagy találkozásról, új ismeretségről is szólhat, főleg, ha még szingli vagy. Legyél nyitott, mert lehet, hogy épp most hoz össze a sors azzal, aki nagy hatással lesz rád.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Igazán szép, és végre könnyedséget hozó napot jelez a horoszkóp. Legyen ez a nap a szórakozásé, töltődésé! Ha csak úgy ráérősen beszélgetsz valakivel, nagyon figyelemreméltó információkat kaphatsz.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szombaton a Rák újhold hatására olyan átalakító energiákat érezhetsz, amelyek talán a véleményedet is megváltoztatják bizonyos témákról. Mindez könnyen lehet, hogy ösztönzően hat rád, és arra inspirál, hogy változtass az életed néhány aspektusán.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Hold és Neptunusz fényszöge igazén szerencsés hatással lesz rád, ami konkrétumokban is megnyilvánul, és a lelkedbe is béke költözik ennek hatására. Most csak egyszerűen jó együtt lenni a családdal, szeretteiddel.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nagyon jó nap, de a környezetedben többen is túlérzékenyek lehetnek. Épp ezért óvatosan a szavakkal! Nem is biztos, hogy bele kellene szólnod mások ügyeibe… Tartsd meg a véleményedet magadnak. Hidd el sokkal jobban jársz, ha csak figyelsz!

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A Rák újhold vidám és érzelemdús napot jelez. Minden, amibe most kezdesz, sikert ígér. Ha nem is azonnal, de hosszú távon mindenképp kifizetődik a befektetett energia. Izgalmas találkozás, új ismeretség is lehetséges.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szombati nap minden jól alakul, amit eltervezel. Igazán elégedett, és főleg pihentető nap lesz. A Rák újhold vizes programokat, vagy elérzékenyülést jelez. Az érzéseidet éld meg, és mutasd ki!

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hallgass most a megérzéseidre, mert nagyon jó lehetőségekhez vezetnek. A bolygók neked kedveznek, és megtapasztalod, hogy milyen jó az időzítés az életedben. Mutasd ki a háládat, szeretetedet mások felé.

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.