Horoszkóp

A Vénusz az Oroszlán jegyébe lép, és szuper lehetőségeket jelez – Horoszkóp 2024. július 11.

  • Szerző:nuus
  • 2024.07.11 | 07:10

Csütörtökön a Vénusz, a szerelem és kis szerencse bolygója az Oroszlán jegyébe lép, a Hold pedig föld elemű jegyben, a Szűzben jár. Lássuk, mit tartogat ez a nap az egyes csillagjegyeknek.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Vénusz ma belép az Oroszlán jegyébe, ez nagyon kedvez neked. Használd a mai nap kiemelkedő fizikai és mentális energiáját ki olyasmire, ami kiemelten fontos számodra. Haladj előre egy fontos tervben. Ma nagyon erős a kisugárzásod, sok segítőd lesz.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Az uralkodó bolygód ma belép az Oroszlán jegyébe. Remek időszak ez a nehéz rokonokkal való találkozásra, hiszen az Oroszlán játékos energiáit felhasználva szinte bármit megúszhatsz… A szerelemben a komoly, hosszú távú elköteleződést hozza fókuszba.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma egy meghívást kaphatsz valahová, de talán nem igazán van kedved elfogadni. Pedig a változatosság jó dolog, ráadásul egy új közeg mindig inspirációt nyújt számunkra. Fogadd el, amit felkínálnak és lépj ki egy kicsit a megszokott rutinból, mert igenis nagyon jó élmények érnek majd!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A pénzügyeidre nagyon jól hat a Vénusz jegyváltása, most valamiben szerencse érhet. Emellett érdemes áttekinteni, honnan, hová folyik a pénz körülötted. Ma egy fontos döntést hozhatsz meg ezen a területen.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A Vénusz ma belép a jegyedbe. A most következő időszakban azt tapasztalhatod majd, hogy mindenki a te társaságodat keresi. Nagyon vonzó és népszerű leszel. A pénzügyekben is bőséget hoz ez a periódus, hiszen a Vénusz nemcsak a szerelem, hanem a pénz és a kis szerencse bolygója is.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma egy fontos kérdésben kell döntened. Gondold hát végig mindkét verzió előnyeit és hátrányait és végül hívd segítségül a megérzéseidet is. A megfelelő pillanatban meg fogod látni a helyes utat, a Hold a jegyedben jár, és felerősíti az intuíciódat.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Most igazán felébred benned az ambíció, mert egy olyan témával találkozol, ami izgalmas, és te bizonyítani akarsz. A szerelmi életedben is szenvedély és romantika várhat, ideális ez a nap első randira.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Anyagi és érzelmi bőséget élhetsz meg a következő periódusban, amit most nyit meg a Vénusz jegyváltása. A mai napon azonban érhet bosszúság is: egy nagyzoló, vagy egocentrikus ember személyében!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A Vénusz ma tűz-elemű jegybe lép. Figyelj a jelekre, fogadd el, amit felkínál számodra a sors, de ne feledd, nem elég belépni a kinyíló ajtón. Odabenn a siker végül mindig rajtad, a hozzáállásodon múlik.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Csütörtökön útmutatást kérhet tőled egy számodra fontos ember valamiben, amitől büszkeség tölt el, hiszen most már tudod, hogy számít neki, mit gondolsz. Tegyél meg mindent az érdekében és segítsd, ahol tudod, még akkor is, ha emiatt néhány ügyedet át is kell szervezni.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma koncentrálj erőteljesen a folyamtokra, jelekre a környezetedben, mivel kedvező fejlemények, vagy hírek várhatóak, és ezek közül érdemes lenne kiválasztanod azt, amelyikkel érdemes hosszabb távon is foglalkoznod.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma egy témakörben a környezeted számára te lehetsz a fő információforrás. Ennek az is oka, hogy bizonyos ma előkerülő ügyben sokkal tájékozottabb vagy az átlagnál. És nemcsak tájékozottabb, hanem jobb érzéked is van a dologhoz.

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.