Külföld

Whiskeyvel és mézzel gyűrte le a koronavírust

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.02.06 | 08:18

A 25 éves angol tanár a régi de jól működő módszerekhez fordult, és legyőzte a vírust.

Egy Kínában élő brit sikeresen győzte le a koronavírust a régi jól bevált trükkel ami két dologból áll, forró whiskyből és mézből.
Connor Reed a 25 éves srác angolt tanít Wuhanban ami a vírus kitörésének epicentruma, két hónappal ezelőtt diagnosztizálták nála a vírust. Azt mondta, hogy a betegségének a tünetei leginkább a tüdőgyulladáshoz hasonlítottak, és miután nehezen vett levegőt, és fulladt, orvoshoz ment.

Megdöbbentem, amikor az orvosok azt mondták, hogy elkaptam a vírust. Azt hittem, meg fogok halni, de sikerült legyőznöm. A diagnózist követő két hetet a Zhongnan Egyetem Kórházában töltöttem, csak az inhalátort használtam, amelyet az orvosok adtak, ez elősegítette a köhögést, és forró whiskyt ittam mézzel, amíg jobban nem lettem. Ez egy régimódi gyógyszer, de úgy tűnt, hogy beválik

– mondta, és hozzátette, hogy abbahagyta a gyógyszerek szedését is, mert nem akarta beszedni őket.

Connor Reed / Facebook

Elmondta, hogy Wuhan valódi szellemvárossá vált időközben, alig van valaki az utcán, és a boltokban nincs elég friss gyümölcs és zöldség. A gyógyszertárakban nincs gyógyszer vagy maszk, illetve a helyi rendőrség letartóztatja azokat, akik maszk nélkül mennek ki az utcára. A hatóságok valóban aggódnak, és a vírus terjedésének megállításán dolgoznak teljes erővel. Ugyan a vírus folyamatosan terjed, a legtöbb haláleset Kínában történik, és életveszélyt leginkább csak a legyengült szervezetre jelent.

Kép:Pixabay

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló