Külföld

Mindenki hátradőlhet, Trump jól van, csak hízott egy kicsit

  • Szerző:nuus
  • 2019.02.15 | 13:18

Az orvosa szerint kár volna aggódni a remek génekkel rendelkező elnök állapotáért. Az Egyesült Államok gyorskaja-kedvelő elnöke még sokáig fogja a világot boldogítani.

Az amerikai elnök a legutóbbi orvosi szűrés óta némi súlyfeleslegre tett szert, de továbbra is

nagyon jó egészségnek örvend.

– nyilatkozta Sean Conley, a vizsgálatokat elvégző szakember. Annyi történt, hogy nagyobb adag gyógyszert írtak fel idén Donald Trump számára, hogy a koleszterinszintjét csökkentsék. A súlya idén már 110 kg-ot nyom, míg tavaly ilyenkor 108-at mutatott a mérleg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by President Donald J. Trump (@realdonaldtrump) on

A testtömegindexe szerint kimondottan túlsúlyosnak számít a 72 éves politikus, akinek már akadt gondja a szívével. A 190 cm magas férfinek illene leadnia pár kilót, főleg, hogy közismerten rajong a gyorskajákért és diétás üdítőkért. Kapott is az életmódja miatt már pár kellemetlen kérdést; de például nem dohányzik, és alkoholt egyáltalán nem fogyaszt: állítása szerint régebben is kerülte a szeszt. A kampányában azt hangoztatta, hogy minden idők legegészségesebb elnökét fogjuk majd tisztelni a személyében. Ám utólag kiderült, hogy ezt nem orvos mondta ki róla, hanem ő kamuzta magáról.

via GIPHY

Tavaly Dr. Ronny Jackson megállapította, hogy Trumpnak

hihetetlen génjei vannak.

Természetes számára az, ha mindössze 4-5 órát alszik éjjelente. Dr. Conley sem talált az elnök szervezetében semmi olyat, ami aggodalomra adhatna okot.

Alaposan megvizsgáltuk a szemét, orrát, száját, fogait, ínyét, szívét, tüdejét, bőrét, emésztőszerveit és idegrendszerét is.

Egyedül a koleszterin-gyógyszere, a Rosuvastatin került emelésre, 10-ről 40 mg-ra – teszi hozzá a BBC.com.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.