Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Külföld

Ez az anyuka idegenek lakását takarítja meztelenül

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.02.27 | 10:18

A háromgyermekes édesanya óránként 95 fontot keres azzal, hogy idegenek lakását takarítja teljesen meztelenül. 

 


A 35 éves Claire O’Connor szállodai szobalányként dolgozott, ám kilépett a cégtől, hogy saját vállalkozást alapítson, a Fantasy Clean-t. A munka megkezdése előtt, alaposan körbejárja az ügyfeleit, és pontosan lefektetik a szabályokat, nem éretnek hozzá, nem fotózhatják le, és semmi extra nincs benne.

Csak bemegyek, elvégzem a munkámat és elmegyek.

nyilatkozta Claire aki óránkénti tarifáját az öltözék alapján határozta meg 95 font a teljesen meztelen takarítás, 85 fontot kér a félmeztelen takarításért, és 75 fontért fehérneműs francia szobalánynak öltözik. Mivel új az iparágban, Claire megérti, hogy valószínűleg akadni fognak olyan kellemetlen helyzetek, amire nem lehet felkészülni, de erre is megvan a kidolgozott taktikája.

A férje az elején nem vette komolyan a vállalkozás ötletét, de mostanra elfogadta a helyzetet és támogatja feleségét.  Claire amúgy a  Facebookon hirdeti a vállalkozását, és elég jó sikerrel működteti azt, jelenleg a cég növelésére törekszik, és arra, hogy a jövőben férfiakat és nőket egyaránt alkalmazzon. Amúgy a 38 ezer forintos órabér több, mint amennyit egy átlagos orvos keres Angliában.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.