Külföld

Ez normális? Ellopott egy lovat, majd a harmadikon lévő lakásában rejtegette

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.03 | 10:45

Ellopta a lovat, majd a harmadik emeleti kétszobás lakásban próbálta elrejteni a lengyel férfi. A szomszédok fülelték le.

 

Illusztráció: freepik.com

A lengyel rendőrség egy furcsa lopási ügyben intézkedett. Egy 19 éves férfi ellopott egy lovat a közeli tanyáról, és a harmadik emeleti lakásába akarta vinni. A férfi a lépcsőházban terelgette az állatot, amikor a szomszédok felfigyeltek rá, és értesítették a hatóságokat.

A rendőrök először azt hitték telefonbetyár hívását fogadták, amikor a vonal túlsó végén a bejelentő elmondta, hogy lát egy gyanús férfit, aki a lovát próbálja felvezetni az emeletre lakásába. A kiérkező rendőrök megdöbbenve tapasztalták, hogy a betelefonáló valós problémát jelentett, és a fiatal férfi épp a szomszédokkal vitatkozva próbálja felvinni a lakásába a lovat – közölte a hirado.hu a News Rebeat cikke alapján.

Hamar fény derült rá, hogy a több, mint egymilliót érő lovat ellopták, gazdája már jelentette is az eltűnését. A rendőrök ezután visszavitték a lovat a gazdájához. A 19 éves férfit lopás miatt őrizetbe vették.

Íme a lengyel híradás.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló