Külföld

Az Eurovízió győztese két gyermekével Romániába menekült a háború elől

  • Szerző:nuus
  • 2022.03.05 | 11:18

Susana Alimivna Jamaladinovat a legtöbben Jamala-ként ismernek. Az énekesnő 2016-ban nyerte meg az Eurovíziós Dalfesztivált.

Jamala két gyermekével indult útnak és négy nap után sikerült Romániába érniük, ahol végre biztonságban érezhetik magukat. Az énekesnő több Instagram posztban is beszámolt megrázó élményeikről és köszönetet is mondott mindenkinek, aki segített nekik az út során. Meghatóan nyilatkozott azokról a határőrökről, akik kedvesen köszöntötték őket és még édességgel is megkínálták a gyerekeit. Jamala azt is hangoztatja, hogy bízik Ukrajna elnökében és mindazokban, akik értük harcolnak. Arra kéri orosz követőit, hogy nyissák ki a szemüket, valamint köszönetet mondott azoknak, akik tüntetnek a háború miatt.

“Szeretnék arra ébredni, hogy az egész csak egy Don’t Look Up film. Egy két Föld méretű meteor lebeg máris a fejünk felett, öt nappal azután, hogy az orosz megszállók megtámadták Ukrajnát! 24-én éjjel indultunk el Kijevből a gyerekekkel, majdnem négy napot töltöttünk az autóban, spontán megállókban, étel nélkül. Nagyon sok az áldozat, sérült, köztük kisgyerekek is. A bombák alatt pincékben élő nők ezekben a napokban 6 gyermeket hoztak világra.
– írta Jamala

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jamala (@jamalajaaa) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.