Külföld

Fotó! Itt bujkál állítólag az ukrán first lady, miközben Zelenszkij döbbenetes helyre menekült

  • Szerző:nuus
  • 2022.03.05 | 07:20
  • trendindex: 5

Legalábbis az orosz propaganda szerint.

Oroszországban Putyin kreálta alternatív valóság tombol: szó sincs háborúról, az oroszok békefenntartók Ukrajnában, mert az ukrán nácik bevadultak, mikor a két új baráti köztársaság végre elismerésre került, szegény szabadságharcosok mennyi vérrel fizettek ezért. Az atomerőművet is ukrán nacionalisták gyújtották fel és bombázták, és amúgy meg az oroszok mindent megtesznek, hogy újra béke legyen Ukrajnában, borzasztóan aggódnak az ukrán nacionalisták miatt szenvedő civil lakosságért, akiket az orosz katonák védenek hősies módon.

E szerint a narratíva szerint Zelenszkij elnök, aki ellen a valóságban az invázió kezdete óta háromszor kíséreltek meg merényletet, nem bunkerről bunkerre jár Kijevben, hanem Lengyelországban, az amerikai nagykövetségen kaviározik, és osztja a gyilkos parancsokat az ukrán fasisztáknak. Ehhez képest igazán nem meglepő, hogy felesége, a first lady is Nizzában éli fel a nép vagyonát egy szupervakáción, állítólag fotó is készült róla, “vagy legalábbis egy hozzá nagyon hasonlító nőről”.

Ja, és hasít a rubel, erősebb, mint az euró, és Facebookot se Putyin tiltotta, hanem NATO-szankció ez is, de dolgoznak a visszaállításon, mert az oroszoknak joguk van a tájékozódás szabadságához.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

  • obsitos szerint:

    Tulajdonképpen lenyúltak a sánta oroszlán torkán és kifordították.
    Szép, kerek összefoglaló, legszívesebben elmennék egy ilyen békés országba.
    Jaaa, már voltam ott 1973-ban, amikor tényleg béke volt.
    Csak áruhiány volt, minden más Rb. működött.

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.