Külföld

Nemrég még fingot árult, most élettapasztalatait osztja meg a celeb

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.06 | 14:30

Stephanie Matto a TikTokon mesélte el, hogy milyen volt, amikor 23 évesen egy 80 éves nyugdíjas férfival járt. Azt mondja, bár vannak dolgok, amiket nem hiányol a kapcsolatukból, mégis gyászolja a férfit, aki azóta elhunyt.

Kiemelt kép: TikTok

Stephanie Matto, aki egy reality show-ban is szerepelt korábban, egy különös üzleti ötlettel került a hírekbe: 300 ezer forintnak megfelelő összegért árulta üvegekbe zárt szellentéseit. A nő annyira jól keresett ezzel, hogy egyszer majdnem agyvérzést kapott a túlzott erőlködéstől – adta hírül a 24.hu.

Most azonban egy másik oldalát mutatta meg, amikor a TikTokon elmesélte, hogy 23 évesen milyen volt egy jóval idősebb férfival randevúzni. A nő azt mondja, hogy a fiatalabb pasik nem érdekelték, mert csak a testére és a pénzére utaztak. Ezért döntött úgy, hogy egy 80 éves nyugdíjassal próbálkozik, akitől azt remélte, hogy érettebb és bölcsebb lesz.

Nem hiányzik a rossz szájszag, nem hiányzik a műfogsor, nem hiányzik, hogy milyen nyűgös volt reggelenként. Tudom, azt mondják, elhunytról csak jót vagy semmit, de mégiscsak az exem volt.

De hamar rá kellett jönnie, hogy mekkorát tévedett. A férfi nemcsak rossz szájszagú volt, de még meg is csalta őt több nővel, akikkel a nyugdíjas társaságban ismerkedett meg. Stephanie ráébredt, hogy az idősebb férfiak sem tökéletesek, és hogy a korkülönbség nem jelent garanciát a boldogságra.

A videójában megkérdezte a nézőit a 32 éves celeb, hogy ők mit gondolnak erről. Sokan egyetértettek vele, hogy nem érdemes idősebb férfival randevúzni, de voltak olyanok is, akik azt mondták, hogy nekik jól működik a nagy korkülönbség a párjukkal.

@stephaniematto What it was like dating an 80 year old! #agegapcouple #agegap #datingold ♬ original sound – Stephaniematto


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló