Külföld

Elpusztult egy kutya egy repülőn, a légitársaságot és az utaskísérőt hibáztatják

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.14 | 13:43

Az United Airlines nem először kerül támadások kereszttüzébe. Volt, hogy erőszakkal dobtak le valakit a járatukról, mert kellett a helye, pedig az utasnak volt jegye, de másik, repülőn szállítható házikedvenc állat is pusztult már el a társaság hanyagsága miatt.

Az United Airlines egyszerűen nem tud hibázni, ha botrányt akar kavarni azzal, hogy valami erősen megkérdőjelezhető döntésével magára akarja rántani a fél világot. Mint most is. Egy család három tagja, egy anya és két kislánya, meg a gyerekek kedvence, egy 10 hónapos francia bulldog Houstonból New Yorkba utaztak, és legnagyobb szerencsétlenségükre az United Airlines gépével. Bár a kiskutya egy hordozóban volt, ami arra lett tervezve, hogy az ülés alá simán becsúsztatható legyen, a francia bulldog pedig nem éppen egy vérszomjas fajta, a légiutaskísérő szemét mégis szúrta az állat. Felszólította az anyukát, hogy a kutyát tegye fel az üléssorok fölötti csomagtartóba, mert szerinte az ideális utazást akadályozza a hordozó. Ebből pedig nem engedett, így az anyuka kénytelen-kelletlen, feltette a kiskutyát a csomagtartóba. New Yorkba érkezve azonban a hordozóban már csak egy élettelen test hevert az eleven kisállat helyett. A család, teljes joggal, kiborult.

Bár azt még nem tudni, pontosan mi okozta a kiskutya halálát, de mindenki nekiesett a légitársaságnak meg az utaskísérőnek, a közösségi média felbolydult. Egyfelől azért, mert két kisgyerek kedvence pusztult el, másfelől pedig azért, mert mindenki szerint indokolatlan volt az utaskísérő döntése. A légitársaság mossa kezeit, szerintük a dolgozójuk nem követett el hibát, de azért biztos, ami biztos, visszafizették a családnak az utazás teljes költségét, és azt is felajánlotta, hogy a boncolás díját is állják. A légiutaskísérő pedig azzal védekezett, hogy nem tudta, hogy a hordozóban van egy kutya is, ami, valljuk be, elég gyenge lábakon álló védekezés.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Napsütés és zuhé várható
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 28.
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.