Külföld

Elpusztult egy kutya egy repülőn, a légitársaságot és az utaskísérőt hibáztatják

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.14 | 13:43

Az United Airlines nem először kerül támadások kereszttüzébe. Volt, hogy erőszakkal dobtak le valakit a járatukról, mert kellett a helye, pedig az utasnak volt jegye, de másik, repülőn szállítható házikedvenc állat is pusztult már el a társaság hanyagsága miatt.

Az United Airlines egyszerűen nem tud hibázni, ha botrányt akar kavarni azzal, hogy valami erősen megkérdőjelezhető döntésével magára akarja rántani a fél világot. Mint most is. Egy család három tagja, egy anya és két kislánya, meg a gyerekek kedvence, egy 10 hónapos francia bulldog Houstonból New Yorkba utaztak, és legnagyobb szerencsétlenségükre az United Airlines gépével. Bár a kiskutya egy hordozóban volt, ami arra lett tervezve, hogy az ülés alá simán becsúsztatható legyen, a francia bulldog pedig nem éppen egy vérszomjas fajta, a légiutaskísérő szemét mégis szúrta az állat. Felszólította az anyukát, hogy a kutyát tegye fel az üléssorok fölötti csomagtartóba, mert szerinte az ideális utazást akadályozza a hordozó. Ebből pedig nem engedett, így az anyuka kénytelen-kelletlen, feltette a kiskutyát a csomagtartóba. New Yorkba érkezve azonban a hordozóban már csak egy élettelen test hevert az eleven kisállat helyett. A család, teljes joggal, kiborult.

Bár azt még nem tudni, pontosan mi okozta a kiskutya halálát, de mindenki nekiesett a légitársaságnak meg az utaskísérőnek, a közösségi média felbolydult. Egyfelől azért, mert két kisgyerek kedvence pusztult el, másfelől pedig azért, mert mindenki szerint indokolatlan volt az utaskísérő döntése. A légitársaság mossa kezeit, szerintük a dolgozójuk nem követett el hibát, de azért biztos, ami biztos, visszafizették a családnak az utazás teljes költségét, és azt is felajánlotta, hogy a boncolás díját is állják. A légiutaskísérő pedig azzal védekezett, hogy nem tudta, hogy a hordozóban van egy kutya is, ami, valljuk be, elég gyenge lábakon álló védekezés.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
A következő cikkek betöltése folyamatban...