Külföld

Csak bosszút akart állni a kedvenc zenekara miatt, de magára dühítette egész Ausztráliát

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.27 | 20:03

Az ausztrálok nagyon büszkék, és nagyon nem értik a viccet.

Shelley Floryd Stockholmból egyik nap Sam nevű ausztrál barátjával csetelt, amikor zenei kérdésekre terelődött a szó, és a távoli barát olyat mondott, ami a 17 éves Shelley-nek nagyon nem tetszett: szidta a brit Smiths zenekart, sőt azt írta róla, hogy utálja, a lánynak viszont ők a kedvencei.

The Smiths – This Charming Man (Official Music Video)

Watch the official music video for The Smiths “What Difference Does It Make?”

Shelley-nek annyira rosszul esett a dolog, hogy egy poszttal reagált – ami azonban nem Sam szerinte rossz zenei ízlését vette célba, hanem azt, hogy ő ausztrál. Hosszú posztban fejtette ki a véleményét arról, hogy Ausztrália csak egy hoax, és hogy nem is létezik a valóságban. Ha van ausztrál barátod, írta a alány, akkor ő színész vagy számítógéppel készített személy, nem igazi.

40 ezren reagáltak posztra, és szinte kizárólag dühös, agresszív válaszok születtek. Senki nem vette a lapot, a lány pedig úgy gondolta, hogy akkor folytatja a trollkodást. És bizonyítékokkal szolgált Ausztrália nemlétezésére.

Posztjai vírusként terjedtek, ők meg kapta sorra a retardáltnak meg az idiótának bélyegzést egészen addig, amíg el nem unta a dolgot, és elnézést kérve elárulta, hogy az egész csak egy vicc volt, és a Smiths miatt történt. Morrissey-t és egykori zenekarát végül senki nem bántotta, sőt megnyugodtak az ausztrálok, hogy akkor mégis csak léteznek, és ezt senki sem tagadja.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló