Külföld

Ha nem tudtad mi hiányzott eddig: Itt a luxuskarantén

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.03.27 | 17:18

A svájciak megpróbálták a legjobban kihasználni a vírus nyújtotta lehetőségeket. Ez lett az eredménye!

Szinte minden európai országban, komoly korlátozásokat vezettek be a koronavírus miatt. A legfrissebb adatok szerint hivatalosan 10714-en betegedtek meg az országban. A turizmus szinte teljesen leállt, azonban egy szállodacsoport itt felismerte a piaci rést, és le is csapott rá. A Le Bijou Hotel & Resort szállodáiban luxuskaranténokat alakítottak ki.

Március elején a bevételek jelentősen visszaestek, erre reagálnunk kellett. Kezdetben csak két foglalásunk volt naponta, mára azonban ez a többszörösére nőtt, és mindezt csak alig több mint egy hete, tíz nappal ezelőtt kezdtük”

– árulta el Alexander Hübner a lánc vezérigazgatója.

A jól fizető vendégek exkluzív koronavírus-csomagokat rendelhetnek. Az ellátásban megkapják a szállodai alapellátást illetve, orrovis ellátást, vírustesztet, és egy forródróton keresztül, ha az ember rosszul érzi magát közvetlenül elérhet magánklinikákat.

A szolgáltatás a szállodalánc szinte összes hoteljében elérhető, egy teszteléssel egybekötött nap 160 ezer forintba kerül, de ha ez sem lenne elég, éjjel-nappali orvosi és nővérszolgálatra is előfizethetünk másfél millió forintért.

Képek:Le Bijou Hotel & Resort


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.