Külföld

Egy magányos jet ski-s lövöldözni kezdett tegnap a Cancun-i strandon

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.21 | 18:54

Elég para sztori történt tegnap a mexikói Cancunban, a karibi-térség egyik legközkedveltebb nyaralóvárosának zsúfolt strandján. Szerencsére nem sérült meg senki. Lehet, hogy csak figyelmeztetés volt?

Szokás szerint rengetegen napoztak Cancunban a strandon, a szállodasor előtt húzódó homokos parton. Senki nem számított arra, hogy különös incidens történik nemsokára. De aztán egyszer csak feltűnt egy férfi, aki a strand közelébe irányította a jet ski-jét, majd fegyvert látott, és a part felé kezdett lövöldözni. Persze azonnal kitört a pánik. Ám hiába volt zsúfolt a strand, senki nem sérült meg, a férfi pedig pár pillanattal később eltűnt a jet ski-jével együtt.

Azóta komolyabb erőkkel vonult a partra a rendőrség, figyelik a strandolókat és a nyílt vizet is. Nem tudni, mi volt a lövöldöző célja, lehet, hogy csak figyelmeztetni akart valakit, de simán lehet, hogy elbénázta az akciót. Azt sem tudni egyelőre, hogy a kartellnek köze van-e az esethez vagy sem. Az tény, hogy az utóbbi időkben kartellgyilkosságok már az üdülővárosokban is történnek, a civil lakosság között, és ott, ahol sok a turista. Erre korábban nem volt példa. De általában véve is megnőtt az erőszakos cselekmények száma, 2018-ban eddig 130 gyilkosságot követtek el, a legsúlyosabb az volt, amikor 36 óra leforgása alatt 14 embert öltek meg.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló