Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Külföld

Gyerekeire várakozó, szolgálaton kívüli rendőrnő akadályozott meg egy nagyobb tragédiát

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.14 | 12:56

Egy kamera is rögzítette a filmbe illő jelenetet, de ezt csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk, hiába olyan, mintha egy filmet nézne az ember.

Az eset São Paulo-ban történt. Vége volt a sulinak, és egyszer csak feltűnt egy fiatal férfi, aki a magániskola előtt várakozó szülők felé közeledett kezében fegyverrel. A célja a rablás volt, ám azt nem is sejtette, hogy a szülők között van egy szolgálaton kívüli rendőr is, egy 42 éves anyuka, akinél azonban ott volt a szolgálati fegyvere is. A támadó tudta, mit cselekszik, épp anyák napi ünnepségre készültek az iskolában, sokan tartózkodtak a helyszínen, a férfi pedig követelte tőlük a pénztárcákat és az értéktárgyakat. Ekkor lépett elő a fegyveres anyuka. A rabló lövése célt tévesztett, a második lövésre viszont már nem maradt ideje, mert a rendőrnő lőtt előbb, a lábán és a mellkasán találta el a 21 éves bűnözőt.

A rabló később, a kórházban belehalt a sérüléseibe, a rendőranyát viszont piedesztálra emelték, és most hősként tekintenek rá, a helyi polgármester még ki is tüntette őt a bátorságáért. Bár azt sajnálatosnak nevezte, hogy a támadó fiatalember meghalt, ugyanakkor hozzátette azt is, hogy a kétgyermekes rendőranyuka szakszerűen, az előírások szerint járt el.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló