Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Külföld

Gyerekeire várakozó, szolgálaton kívüli rendőrnő akadályozott meg egy nagyobb tragédiát

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.14 | 12:56

Egy kamera is rögzítette a filmbe illő jelenetet, de ezt csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk, hiába olyan, mintha egy filmet nézne az ember.

Az eset São Paulo-ban történt. Vége volt a sulinak, és egyszer csak feltűnt egy fiatal férfi, aki a magániskola előtt várakozó szülők felé közeledett kezében fegyverrel. A célja a rablás volt, ám azt nem is sejtette, hogy a szülők között van egy szolgálaton kívüli rendőr is, egy 42 éves anyuka, akinél azonban ott volt a szolgálati fegyvere is. A támadó tudta, mit cselekszik, épp anyák napi ünnepségre készültek az iskolában, sokan tartózkodtak a helyszínen, a férfi pedig követelte tőlük a pénztárcákat és az értéktárgyakat. Ekkor lépett elő a fegyveres anyuka. A rabló lövése célt tévesztett, a második lövésre viszont már nem maradt ideje, mert a rendőrnő lőtt előbb, a lábán és a mellkasán találta el a 21 éves bűnözőt.

A rabló később, a kórházban belehalt a sérüléseibe, a rendőranyát viszont piedesztálra emelték, és most hősként tekintenek rá, a helyi polgármester még ki is tüntette őt a bátorságáért. Bár azt sajnálatosnak nevezte, hogy a támadó fiatalember meghalt, ugyanakkor hozzátette azt is, hogy a kétgyermekes rendőranyuka szakszerűen, az előírások szerint járt el.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.