Külföld

Vérrákos lenne Putyin?

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.14 | 11:18

Már jó ideje lehet hallani mindenféle szóbeszédeket, pletykákat arról, hogy Vlagyimir Putyin nem örvend túl jó egészségi állapotnak. Volt már itt szinte minden, Parkinson-kór, pajzsmirigyrák.. a Kreml nem erősítette meg ezeket a híreszteléseket.

Vlagyimir Putyin egészségi állapota már hosszabb ideje lázban tartja a világot, amint új fotó vagy videó jelenik meg róla, azt azonnal kielemzik. Az Oroszországban tartott Győzelem napján sokak szerint Putyin legyengültnek látszott. Egy takarót is terített a lábaira, ezzel el is indult a találgatás. Sokan arra tippeltek, hogy valamit leplezni akar a testén.

WANG ZHAO / AFP

Egy korábbi tárgyalás során készült felvételen látható, hogy az asztal sarkát fogja, gyakran mozgatta a lábait, egy másik videón pedig reszketett a keze. Ebből többen arra következtettek, hogy Parkinson-kóros lehet.

A Kreml nyilvánosan azt állította, hogy Putyin egészséges, de a világjárvány alatt tett szigorú óvintézkedései és az, hogy más politikai vezetőkkel való találkozáskor hosszú asztalt használtak a tárgyalások során, felerősítette a pletykákat.

A The Mirror számolt be arról, hogy kiszivárgott egy titkos hangfelvétel, amelyen egy Putyinhoz közelálló orosz oligarcha azt állította, hogy az orosz elnök vérákkal küzd, nagyon beteg. Információk szerint mindezt egy nyugati országban élő üzletember szivárogtatta ki a New Lines Magazinnak. A férfi egy orosz oligarchával tárgyalt, a beszélgetést pedig titokban vette fel.

Forrás: Femina


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló