Külföld

A kínai család két éve nevelgette a kutyát, amiről most kiderült, hogy valójában medve

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.15 | 11:39

Azt egyszerűen nehéz elhinni, hogy két év alatt senkinek sem tűnt fel a családból, hogy ez a kutya valójában medve, de láttunk már furcsábbat is. Mindenesetre biológiából csúnyán bukna az egész család.

A kínai medvés történet kísértetiesen hasonlít az idős hölgy rókás történetére, amikor szintén azt hitte a gazdi, hogy kutyát vett, aztán kiderült, hogy mégsem. Az is egy Kínában megesett eset volt, be is számoltunk róla. De vissza a medvéhez!

A családfő két évvel ezelőtt, 2016-ban vitte haza a medvekölyköt, akiről akkor még azt hitték, hogy kutya, csakhogy az állat egyre csak nőtt, és egyre többet evett egészen addig, amíg 110 kiló fölé ment  súlya, hatalmasra nőtt és két lábra állt. A családnak gyanús lett a dolog. Akkor már a „kutya” napi egy doboz gyümölcsöt és két nagy adag tésztát falt be minden egyes nap. És végre leesett nekik, hogy ez az állat bizony egy medve. Mivel azt azért nem tarthatták meg, bár biztosan jó házőrző vált volna belőle, értesítettek egy vadállatok mentésével foglalkozóközpontot, akik magukhoz vették az állatot.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló