Külföld

Tragédia: 3 éves kislány halt bele az ördögűzésbe

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.15 | 07:18

Hivatalosan is emberölésnek nyilvánították az esetet, amely tavaly egy San Jose-i templomban történt.

A hatóságok szerint a gyermek ördögűzés során vesztette életét, amit a kislány családja hajthatott végre rajta. A boncolás egyértelművé tette, a kislány halálát fulladás okozta.

Az áldozat édesanyját, Claudia Hernandezt januárban tartóztatták le gyermekbántalmazás vádjával, továbbra is őrizetben van.

Az NBC Bay Area által megszerzett bírósági papírok szerint

Hernandez és a kislány nagybátyja tavaly szeptemberben vitték el a templomba a gyermeket, mert azt hitték, hogy a kislányt megszállta az ördög, mert néha éjszakánként sikoltozva vagy sírva riadt fel.

Abban az egyházközösségben volt lelkész a nagyapa. A rendőrségnek tett vallomásból derült ki, hogy a három családtag hét órán át tartotta fogva a gyereket, többször arra kényszerítették, hogy hányjon – ezzel akarták megszabadítani a gonosztól. A kislány halálát követően még vagy két órán át várakozott a család, mielőtt értesítettek volna bárkit a kicsi haláláról. A halálát megelőző 20 órában nagyjából 2 deci vizen kívül semmit sem kapott. A rendőrség kiérkezésekor a kislány szemét, arcát, nyakát és mellkasát is sérülések borították.

Az ügyet még továbbra is vizsgálják. Ha az anyát elítélik, életfogytiglan börtönbüntetésre számíthat. Nem ez az első eset, ami a környéken történt, ugyanezt a templomot kutatták át múlthéten egy 3 hónapos csecsemőt keresve, aki otthonról tűnt el.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló