Külföld

Igen, ezek ufók! Ezt mondta Barack Obama a kiszivárgott videókról

  • Szerző:nuus
  • 2021.05.19 | 14:48

A volt amerikai elnök biztos abban, hogy felvételek egyike sem hamisítvány, és azokon valóban ufók láthatók. Igaz, nem tudni, földönkívüliek-e.

A Pentagon is elismerte a felvételek hitelességét, Obama pedig a The Late Late Shown-ban árulta el James Cordennek, hogy mindenről sajnos ő sem beszélhet, pozíciójánál fogva komoly titoktartás köti.

Elárulta viszont, hogy még elnöksége első napjaiban megkérdezte a tisztségviselőket, hogy van-e az USA-nak olyan titkos raktára, ahol az űrlények maradványait és az űrhajóikat tárolják, de azt a választ kapta, hogy nincs ilyen. Ezzel együtt a felvételek szerinte valódiak, és “lehetséges, hogy a repülő tárgyak idegen civilizációból származnak. Az ufó szó ugyanakkor azonosítatlan repülő tárgyat jelent, és akár egy földi hadgyakorlat részlete is lehet.

A tavaly áprilisban közzétett Pentagon videók 2004-ben és 2015-ben készültek, és a Kongresszus tavaly nyár végén 6 hónapos határidőt adott, hogy minden információ publikussá váljon, ez a határidő most telt le.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló