Külföld

Egy japán nagypapának van a világon a legnagyobb Hello Kitty gyűjteménye

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.24 | 14:51

Masao Gunji egyszerűen nem tudja megállni a boltban, hogy ne vegyen még egyet a kis macska figurából. De a biztonság kedvéért azért még a felesége is besegít.

A japán férfi idestova 35 éve gyűjti a híres figurát, és mindent, amin megtalálható a képe. így nem is meglepő, hogy övé jelenleg a világ legnagyobb Hello Kitty tematikájú gyűjteménye. A Guinness-rekordok ellenőrei 5169 Hello Kitty-s cuccot számoltak össze az idős úr házában, ami amúgy szintén a híres macskafejjel van díszítve.

Largest collection of Hello Kitty memorabilia – Japan Tour

Guinness World Records recently visited the home of Masao Gunji, who has the world’s Largest collection of Hello Kitty memorabilia. Full story: http://bit.ly/GWR-HelloKitty ► Subscribe for more: http://bit.ly/subscribetoGWR Located in Yotsukaido, Chiba, Japan, those who enter Masao’s vibrantly pink home can see a variety of 5,169 Hello Kitty items lining the walls, tables and floors of the residence.

Azóta viszont még több lett neki, ugyanis bárhová megy, nem tud úgy kijönni egy boltból, hogy ne vegyen egy újabb ereklyét a gyűjteményébe. Ráadásul néha még a feleségétől is kap. Masao Gunjinak ráadásul viszonylag egyszerű indoka is van gyűjtőszenvedélyére: egyszerűen jókedvre deríti a masnis macskaarc.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló