Külföld

Csalás vádjával letartóztatták a botrányba fulladt Frye “luxusfesztivál” főszervezőjét

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.01 | 16:33

A 25 éves Billy McFarlandot New Yorkban tartóztatta le a rendőrség pénteken. A főszervezőt azzal vádolják, hogy hamisított dokumentumokkal vett rá szponzorokat arra, hogy befektessenek cégébe. Csak ebből több mint 1 millió dollárt kaszált. És persze minden fesztiválozót átvert. Nem kicsit.

Fotó: Facebook/billy.mcfarland.9

A bahamai fesztivál luxust és szupermodelleket ígért a látogatóknak az idén áprilisban. Tizenkétezer dollár, azaz bő 3,5 millió forint volt rá a jegy. Ám fényűzés helyett káosz, rablók, dobozos szendvicsek, igénytelen sátrak és teljes elszigeteltség várta a fesztiválozókat, amiről itt írtunk.

A Frye fesztivált a Pablo Escobar kolumbiai drogbáró valamikori magánszigetén rendezték meg, és olyan fellépőket ígértek a szervezők, mint a Blink-182, a Major Lazer, Skepta, a Disclosure és még sokan mások.

A fesztivált az Instagramon olyan szupermodellek hirdették mint Elsa Hosk, Emily Ratajkowski, Lais Riberio és Hailey Baldwin.

Szóval elég nagy volt a felhajtás körülötte.

Az ígért csodákból aztán semmi sem valósult meg! Kiderült, hogy a hely nem is magánterület, nem volt se áram, se víz, sőt, a helyszínre tolvajok szivárogtak be, akik állítólag a biztonságiak segítségével fosztották ki a fesztiválra érkezőket. Óriási botrány tört ki az események után.

Billy McFarland akár 20 év börtönt is kaphat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.