Külföld

30 év után oldódott meg egy gyilkossági ügy Amerikában, letartóztatták a tettest

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.16 | 11:20

1988 április 1-jén valaki elrabolta a 8 éves April Tinsley-t, megerőszakolta és megfojtotta, majd egy nappal később egy elhagyatott helyen hagyta a holttestet. 2004-ben a gyilkos újra jelentkezett, de csak levélben, végül ez vezette az elkövetőhöz a rendőröket.

1988 április elsején ismeretlen tettes elrabolta a 8 éves April Tinsley. A holttestére 3 nappal később bukkantak rá, tettest azonban akkor nem találtak az ügyhöz. Aztán eltelt 16 év, és a titokzatos gyilkos 2004-ben három különböző helyszínen jegyzeteket, Polariod képeket és használt óvszereket hagyott. A jegyzeteket kézzel írta az elkövető, többek között ilyeneket:

Ugyanaz vagyok, aki elrabolta, megerőszakolta és megölte April Tinsely-t. Te leszel a következő áldozatom.

Ezekről a hátrahagyott tárgyakról szereztek DNS-t, ami végül nyomra vezette a rendőrséget, akik eljutottak egy John Miller nevű férfihoz, akit vasárnap tartóztattak le. Amikor a kopogásra ajtót nyitott, és meglátta a rendőröket, akik megkérdezték tőle, hogy tudja-e, hogy miért kerestél fel, csak annyit válaszolt:

April Tinsley.

Ez pedig felért egy beismerő vallomással, bár arra nem volt szükség a DNS-azonosság miatt. A férfi elismerte a tettet, és elmesélte, hogy az egész erőszakolás-gyilkosság 1988-ban nem tartott tovább 10 percnél, a lányt megfojtotta. Aztán még egy napig a férfi lakókocsijában volt a holttest, mire rászánta magát végre, és elvitte egy kihalt helyre. John Miller az élete további részét valószínűleg a börtönben tölti.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.