Külföld

Minden idők legparább sorozatgyilkosának, Ted Bundy-nak is volt felesége meg lánya is

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.16 | 14:47

Ted Bundy rajongói és a sorozatgyilkos-freakek a mai napig kutatnak utánuk.

A sorozatgyilkos ügyvédje, John Henry Browne szerint Ted Bundy maga volt a megtestesült gonosz, aki nem ilyenné vált, hanem ilyennek született. Az ügyvéd azt nyilatkozta róla, hogy amíg nem találkozott vele, addig nem is gondolta, hogy létezik ilyen ember, viszont róla az első pillanattól kezdve tudta, hogy a velejéig gonosz. Ted Bundy szociopata volt, tiszteletlen és manipulatív, de egy pillanatig sem gondolta róla az ügyvéd, hogy hazudna. Ted Bundy hiteles volt a gonosz szerepében. Sokáig tagadott, majd hirtelen nagyon együttműködővé vált, amit már túlzásba is vitt, de annyira, hogy a mai napig nem tudni, pontosan hány nőt és fiatal lányt ölt meg. Ő maga több ezret is bevallott, de annyit persze biztosan nem ölt meg. Amikor 1989. január 24-én, 42 évesen kivégezték, az ügyvédje szerint Bundy már készen állt meghalni.

Forrás: Wikipedia

Kevésbé ismert tény, de akkor is igaz, hogy Ted Bundy-nak volt egy felesége és egy állítólagos lánya is. Hogy pontosan mikor és hogyan ismerte meg Carole Ann Boone-t, azt nem tudni, de 1980. február 9-én vette feleségül a börtönben. A nő az egészségügyben dolgozott. Félénk és visszahúzódó természetűnek írta le Bundy-t, akiben jóval több rejtőzött szerinte a felszín alatt, mint amennyit megmutatott magából. Ezt a visszafogottságot Carole Ann Boone azzal is magyarázta, hogy Bundy republikánus érzelmű volt. A nőt egyébként tanúként is kihallgatták a tárgyaláson.

A házasságkötésük után bő két évvel, 1982 októberében született meg a lányuk, Rose. Carole Anne Boone legalábbis azt állította, hogy a lánynak Bundy az apja, akivel az egyik látogatás alkalmával ejtettek meg egy intim együttlétet, ami lehet, hogy így történt, lehet, hogy nem. Akkoriban még nem volt engedélyezve a házastársak közötti szex a látogatások alatt, az biztos. Hogy a nő hogyan esett teherbe, arról egy csomóféle pletyka kering, a leghajmeresztőbb, hogy Bundy megcsókolta a feleségét, és úgy adta át a spermáját a nőnek, szájból szájba, a legtöbben pedig inkább azt valószínűsítik, hogy a nő becsempészett a férfinek egy óvszert, amit a férfi megtöltött, majd visszaadott a nőnek.

A nő 1986-ig viselte Bundy nevét, abban az évben azonban elvált tőle, nevet is változtatott, és elköltözött az ország egy másik szegletébe. Az ok pedig az volt, hogy az egyre nagyobb lányuk nehezen viselte, hogy az apja egy hírhedt sorozatgyilkos. Bundy meg úgy általában a sorozatgyilkosságok rajongói azóta is kutatnak utánuk. Időnként fel-felbukkan egy név, akiről azt hiszik, hogy ő Ted Bundy lánya, mondjuk pont azért, mert kiderül róla, hogy korábban Rose-nak hívták, most meg már nem. Annyit tudni, hogy Carole Ann Boone újra férjhez ment, a lánya pedig a mostohaapa nevét vette fel, és még testvére is született, egy öccse. A legvalószínűbb teória szerint a lány már nem él az USA-ban, sőt a kontinensen sem, hanem átköltözött Nagy-Britanniába. Megértjük, hogy nem akarja, hogy tudják, hol él.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló