Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Külföld

A melegek az anális szex miatt fogannak egy ciprusi püspök szerint

  • Szerző:nuus
  • 2019.07.27 | 20:18

Az egyházi személy öv alatti magyarázatot adott a homoszexualitás kialakulására.

Neophytos Masouras sajátos elképzeléssel rendelkezik arról, hogyan kerülnek a világunkba a melegek. A ciprusi püspök nem tartotta meg magának a tudomány által véletlenül sem alátámasztott nézeteit: hittan órán arra okított Akakiban, hogy homoszexuális személy akkor jön létre, ha a terhes édesanyja anális szexben részesül – és azt élvezi is!

A Nicosia körzetében szolgáló egyházi személy száján ez egy általános iskolában szaladt ki:

Egy abnormális aktus zajlik le a szülők között, egészen pontosan: az anális szex. Szent Porphüriosz szerint ha a nő élvezi ezt, akkor megszületik a vágy, ami a gyermekben tovább él.

A júniusban lezajlott előadáson, ahol ez “bölcsesség” is elhangzott, videó készült. Nem csak kiskorúak voltak jelen a teremben, és kérdések is elhangozhattak. Az eszmecserére lehetőség van virtuálisan is; egy jogos felvetés már is elhangzott:

Mi a helyzet a leszbikusokkal?

Illetve az is talány, hogy ha az anya orálisan elégíti ki az apát, akkor fogorvos lesz a gyerkőcük? Más szerint a tudatlanság bocsánatos bűn, ám sokan hisznek az ortodox püspök szavainak, aki következesen az 1991-ben elhunyt Porphürioszra hivatkozik. A szent megoldása a ferde hajlamokra az volna, hogy maradjon szingli, aki nem hetero, és sűrűn imádkozzon azért, hogy elmúljon a libidója. A szigetország ’98-ban dekriminalizálta az azonos neműek kapcsolatát, ám a seregben azóta sem szolgálhat meleg, ahogyan az örökbefogadás sem opció számukra, teszi hozzá a Daily Mail.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló