Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Ez az, amit mindenkinek tudnia kéne az anális szexről, mielőtt kipróbálja

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.16 | 15:47
  • trendindex: 9

Egy időben tabunak számított, ma már egyre több – különféle orientációjú – pár mindennapjainak része. Ha még új vagy a porondon, esetleg még csak játszadozol a gondolattal, hogy kipróbáld, nem árt, ha az alábbiakkal tisztában vagy.

(kép: Pixabay)

1. Az elején a legfontosabb, hogy lassíts. Ne akarj azonnal mindent, a fájdalmat csak akkor kerülheti el az ember lánya, ha lépésről lépésre halad.
2. A síkosító a legjobb barátod. Soha nem lehet belőle túl sok.
3. A szappan nem síkosító… bármilyen szexin és csurog végig a testen és teszi azt sikamlóssá, szex közben nem épp ideális, ha előkerül. Még akkor se, ha épp a zuhanyzóban vagytok. Az ok: utána ragadni fogtok, és pont OTT ez elég ciki tud lenni.
4. Készülj fel rá, hogy fél liter síkosítóval a hátsódban az anális szex utáni igen gyakori székelés egészen bizarr élmény lesz. De könnyen fog menni, nyugi. Ja, és hát van, aki ilyenkor buborékokat pukizik…
5. Tök mindegy, hogy élvezed-e vagy sem, ettől még nem leszel se jobb, se rosszabb szerető. Kinek a pap, kinek a papné.

6. Tudtad, hogy a közhiedelemmel ellentétben nem minden meleg férfipáros érintkezik egymással análisan? Vannak, akik az orális szexet és a kézimunkát élvezik inkább.
7. Vigyázz, milyen szexjátékot használsz, ha anális szexről van szó. A nem megfelelő darab ugyanis könnyedén elveszhet a hátsó fertályon. Uh, de nagyon nem hangzik ez jól…
8. A tisztaság fél egészség. Ezt nyilván nem is kéne mondani, de a gyakorlat azt mutatja, hogy sokszor mégis csak igen. Merthogy baromi könnyű ám random fertőzéseket összeszedni, vagy éppen olyasmibe futni, ami egy életen át kísért majd…
9. Legyen eszed, ne zabáld magad tele babbal anális légyott előtt. Légy tekintettel a partneredre, de tényleg.
10. Hiába hiszed, hogy lelkileg felkészültél rá, hogy végre kipróbálod, simán lehet, hogy a hátsód végül másképp dönt. Tartsd tiszteletben az ő szavát is.

11. Nem biztos, hogy ragaszkodnod kell a fehér lepedőhöz. Biztos, ami biztos.
12. Van, hogy előfordul, hogy hát izé… bepiszkítod a partnered. Előfordul. Ha ez a perspektíva rettenettel tölt el, érdemes gumit húzni, komoly kapcsolaton belül is.
13. Ha fáj, méghozzá nagyon, azonnal hagyjátok abba. Ez nem vicc.
14. A kölcsönös tisztelet és persze a konszenzus mindennél fontosabb. Ne ugorj fejest az akcióba úgy, hogy előtte nem egyeztettél erről a partnereddel. Lehet, hogy ő még a puszta gondolattól is rosszul van…
15. A sorrend igenis fontos. Miután a kard elhagyta a hátsó kijáratot, nem volna bölcs dolog, ha azonnal elölről is látogatást tenne. A két felvonás között szükség van a mosdószünetre.
16. Lehet, hogy egyáltalán nem fog tetszeni a dolog, de ne bánkódj miatta. Nem szabad forszírozni. Szó szerint.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.