Külföld

Mi az, ami miatt Meghan Markle-ék megszakítják a vakációjukat is?

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.21 | 08:43

Nyilvánosan randiznak, méghozzá egy londoni musical miatt.

Meghan Markle és Harry herceg hajlandó megszakítani a jól megérdemelt pihenést is, méghozzá egy londoni előadás miatt. A nyár utolsó hetén esedékes színházi esemény alkalmával nyilvánosan fognak megjelenni – közölte a Kensington Palota. Az augusztus 29-i, Hamilton című zenés darab jótékony céllal fut majd: a herceg egyik, lesothói érdekeltségű alapítványát fogja gyarapítani a bevétel.

Az akkor még jegyben járó pár már idén, Valentin-nap környékén randizott – ekkor tekintették meg a musicalt kettesben. Most viszont az előadás díszvendégeiként foglalnak majd helyet a nézőtéren. Ott lesz velük a show kulcsembere, Lin-Manuel Miranda is a Victoria Palace Theatre-ben.

A belépőjegyek 25-130 dollár közt mozognak, melyekhez még bátran hozzácsaphatnak azok, akik a szívükön viselik a HIV-fertőzött afrikai fiatalok sorsát – ezzel foglalkozik ugyanis a Sentebale szervezet.

Még két, hivatalos megjelenésre is számíthatunk aztán az év esküvőjének főhőseitől: szeptember 4-én a WellChild díjátadóján is együtt fognak mutatkozni. Eztán két nappal pedig a 100 Days to Peace című jótékony gálaesten vesznek részt a Westminster Central Hallban, mellyel a hadi veteránokat támogatják, említi meg a People.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló