Külföld

Horror-kirándulás: az egész család meghalt a népszerű turistahelyen

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.03 | 09:18

A megyei seriffiroda múlt héten bejelentette, hogy a halált nem idegenkezűség, vagy a környéken található vegyi anyagok okozták.

“Ismeretlen eredetű veszélyek” miatt lezártak egy népszerű túrahelyet Kaliforniában, ahol a múlt hónapban holtan találtak egy házaspárt, kisbabájukat és a család kutyáját – írja a Guardian.

31397673 – beautiful scene misty old autumn forest

A hatóságok egyelőre nem tudták megállapítani, hogyan haltak meg. A család eltűnését egyik ismerősük jelezte a rendőrségnek, akik augusztus 17-én találtak rá a holttesteikre. A tragédiát megelőzően a hatóságok figyelmeztették is a kirándulókat a környéken a Merced folyót fenyegető mérgező algavirágzásra.

Láttad már legújabb videónkat, ha nem akkor nézz bele! 

A megyei seriffiroda múlt héten bejelentette, hogy a halált nem idegenkezűség, vagy a környéken található vegyi anyagok okozták. A boncolás befejeződött, a hatóságok most a toxikológiai eredményeket várják.

Tudjuk, hogy John és Ellen családja és barátai kétségbeesetten várják a válaszokat, nyomozócsoportunk éjt nappallá téve dolgozik. Az ehhez hasonló ügyek megkövetelik, hogy módszeresen és alaposan járjunk el, miközben minden olyan erőforrást be kell vonnunk, amely segíthet nekünk abban, hogy a lehető leggyorsabban fel tudjuk deríteni az ügyet.

– mondta Jeremy Briese, a megyei seriff.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.