Külföld

Kegyetlen testvérgyilkosság: Zsebkéssel szúrta halálra beteg nővérét a tini

  • Szerző:nuus
  • 2020.09.10 | 12:48

18 éves nővére holttestét egy szemetes mellé rejtette el a 14 éves srác.

Az észak-karolinai tini még 2017-ben gyilkolta meg kegyetlenül 18 éves nővérét, aki több betegségben is szenvedett. A most 17 éves Claude Henderson a Buncombe megyei bíróságon szeptember 8-án beismerte tettét, és bűnösnek vallotta magát testvére meggyilkolásában. A 18 éves Kayla Dezaray Hensley-t 2017. november 11-én találták meg holtan, nyakán egy szúrt sebbel és egy vászonövvel egy mobilház park kukája mellett, Buncombe megyében.


A rendőrségi kihallgatás során testévre beismerte bűnösségét. A hatóságok a házkutatás során több zsebkést és egy papírvágókést is találtak az akkor 14 éves fiú holmijai között. A nyomozók megállapították, hogy a halálos késelés az otthonukban történt. A hatóságok másodrendű gyilkossággal vádolták meg, ugyanis a védelem által kirendelt
igazságügyi orvosszakértő szerint a fiú fiatal életkora, és egyéb tényezők miatt nem tervezhette el előre, szándékosan a gyilkosságot.

Édesanyjuk elmondta,

halott lánya örökre hős lesz a szemében.

“Cerebral paresis betegséget diagnosztizáltak nála kiskorában, mindenki azt mondta, hogy járni sem fog majd tudni, de Kayla rácáfolt erre, és járt” – mesélte a gyászoló szülő. “Siket volt, és azt mondták, hogy nem fog majd hallani, de a beépített implantátumoknak köszönhetően hallott. Ha valaki azt mondta neki, erre nem képes, mindig bebizonyította, hogy téved. Csodálatos lány volt, napsütést hozott az életembe”.

A testvérgyilkos tini 16-25 éves kaphat tettéért.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.