Külföld

Új-Mexikóban egy hete evakuáltak egy napfizikai obszervatóriumot, most újra megnyitják, de nem mondják meg, hogy mi történt

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.17 | 15:23

Csak megy a ködösítés, ami pedig tudjuk jól, hogy minek a melegágya: az összeesküvés-elméleteké. Született is már pár az idegen lényektől kezdve a párhuzamos univerzumokon át a multidimenziós portálokig.

A világ egyik legnagyobb teleszkópja az új-mexikói Sunspot Solar Observatory-ban található, ami szeptember 6-án nemcsak leállt, de a létesítményt és környékét evakuálták is. Az FBI is kiszállt a helyszínre. Hogy miért történt mindez, azt nem árulták el, és most sem, hogy bejelentették az újranyitást. Valamit persze azért már elárultak: egy Sacramento Peakben történt bűntény miatt volt arra szükség, hogy a személyzetet, valamint a közelben lakókat elköltöztessék egy időre.

Az összeesküvés-elméletek gyártása persze azonnal beindult, amire már maga a létesítmény is jó okot szolgáltat. A Lincoln Nemzeti Erdőben található egy magaslati helyen, és a helyieknek sincs fogalmuk arról, hogy, mi folyik ott, pontosan mi célt is szolgál egy ekkora intézmény. Állítólag lesz majd részletes hivatalos magyarázat is a történtekre. Addig meg, jobb híján, maradnak az összeesküvés-elméletek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.