Külföld

Több mint négyezer alkalmazott kapott vadonatúj autót egy kínai acélipari cégnél

  • Szerző:nuus
  • 2020.10.07 | 17:18

Az olyan szavak, mint a siker, a bónuszok, a nyereség stb. nem nagyon várhatók 2020-ban, de úgy tűnik, hogy itt a változás szele.

Egy hihetetlenül sikeres kínai acélgyártó vállalat úgy dübörög, mint még soha. Az a tény, hogy valóban hatalmas nyereséget értek el, szintén nagy hír lehet ebben az évben, de ami megdöbbentőbb az a tény, hogy a Jiangxi West Dajiu Iron & Steel Corporation 4116 alkalmazottat ajándékozott meg egy vadonatúj autóval. Mindezt azért, mert a profitcélokat az ötödik egymást követő évben sikerült átlépni.

Ezt a sikert egy nagyszabású, október 1-jén szervezett eseményen ünnepelte, mivel a vezetőség valami különlegeset akart adni a dolgozóknak, ezért úgy döntöttek, hogy mindegyiknek adnak egy autót. Az  eseményen 2933 Ford Territory és 1183 Volkswagen Magotan került átadásra.

A Jianxi Company-nak meglehetősen nagy hasznot kellett hoznia, mivel az autó ajándékozási folyamata nagyjából 74 millió dollárba került nekik, és nem is álltak meg itt. A társaság bejelentette, hogy kifizeti ezen járművek forgalombehelyezését, és a biztosítást is öt évre előre megkötötték.

 

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Motor
Joan Mir 2020 MotoGP-világbajnoka
  • szerző:nuus
  • 2020. 11. 16.