Külföld

Csúnyán alázta a nőket 10 éve Trump, most bocsánatot kért

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.08 | 16:57

Előkerült egy Trumpra nézve erősen kellemetlen videó 2005-ből, két nappal a második elnökjelölti vita előtt. Trump egy valóságshow forgatása előtt fejtette ki, hogy össze-vissza csókolgatja és fogdossa a nőket, mert ő egy sztár. Miután sokan ellene fordultak, szombat reggel bocsánatot kért.

Mágnesként vonzanak a gyönyörű nők, egyből megcsókolom őket. Nem is várok egyáltalán. Ha sztár vagy, hagyják is. Bármit megtehetsz. Megfoghatod a pinájukat, bármit megtehetsz.

– kristálytisztán hallhatóak a tizenegy évvel ezelőtti Donald Trump szavai a kiszivárgott videóban, a fent idézett rész 1:18-nál kezdődik. A Washington Post hozta nyilvánosságra a videót, ami miatt rengetegen bepöccentek a republikánus jelöltre.

Párttársai elítélő nyilatkozatai mellett a legfeltűnőbb ellenakció a Twitteren érte Trumpot a becstelenítő nyilatkozata miatt. Egy felhasználó a Twitteren arra buzdította a nőket, hogy osszák meg az első „élményüket” a nemi erőszakról.

Oxford azt írta, hogy 12 éves korában egy buszvezető „fogta meg a pinájátp” – utalva ezzel Trump kijelentésére. Lavinát indított el a tweetje, ezrek osztották meg a történetüket és mutatták meg az elnökjelöltnek, hogy nem vicces az, amiről beszél a kiszivárgott videóban.

„Az a legszomorúbb, hogy át kellett gondolnom, hogy melyik is volt pontosan az első zaklatás.”

„Ötödikes koromban osztálykiránduláson egy srác megmarkolta a seggemet és megcsókolt a vonaton.”

„Lehet, hogy nem az első, de a legdurvább. Húszéves koromban Rómában egy srác benyúlt a szoknyám alá. Lekönyököltem és elfutottam.”

Szombaton reggel az elnökjelölt videóüzenetben kért bocsánatot.

Aki ismer, tudja, hogy ezek a szavak nem tükrözik azt, hogy ki vagyok. Kimondtam őket, hibáztam, bocsánatot kérek.

– hallható a videóban. A lényeg nagyjából ennyi, utána még elmondja, hogy meg akarja változtatni Amerikát, Bill Clinton nőket zaklatott, és Hillary Clinton még rosszabbá tette áldozatai helyzetét.

(Nyitókép: Ethan Miller/Getty)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.