Külföld

Iszonyat, friss házasok is voltak a hétvégi limuzinbaleset húsz áldozata közt

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.08 | 10:53

Az extranagy szülinapi buliautó végzetesen karambolozott New York államban.

2009 óta nem történt ennyire durva közlekedési baleset Amerikában. Abigail Jackson, Mary Dyson, Allison King és Amy Steenburg az utóbbi lánytestvér 30. szülinapját ünnepelték a 18 fős limuzinban, amikor a karambol történt.

 

Október 6-a New York államban gyásznapba fordult, mikor a 2001-es Ford Excursion limuzin kormánya felett az 53 éves vezető elvesztette az irányítást. Az Albany közelében lévő Schoharie nevű városka egyik útkereszteződésében egy álló kocsiba szaladt bele az óriási autó.

A fehér limó így 18 ember koporsója lett – köztük a sofőré is – de még két gyalogos is a halálát lelte a baleset során.

Mind a húsz halott felnőtt korú volt; Abbyék után két kisgyerek maradt; Amy és férje, Axel pedig júniusban kötöttek házasságot, akárcsak Erin McGowanék, akik szintén a kocsiban tartózkodtak.

A külön tragédia a történetben még az, hogy a társaság eredetileg buszt rendelt a cégtől, hogy Cooperstownba ruccanjanak.

De a kért jármű még a helyszínre érkezés előtt lerobbant, így helyette küldték a limuzint, mely a veszélyes hírű útszakaszon nem lassított, és a sebességkorlátozást sem tartotta be.

A méretes gépkocsi vélhetően motorhibából kifolyólag egy álló, üres Toyotába rohant, ami megpördülve két járókelő vesztét is okozta.

2009-ben egy buffaloi repülő-szerencsétlenség oltott ki 50 életet, azóta nem történt ilyen méretű tömegbaleset.

 

View this post on Instagram

 

My heart is broken ? #schohariecounty #applebarrel #pray #prayfortheschoharie20 #lifeisprecious #broken

A post shared by janine005 (@janine005) on

Az életteli négy lánytestvér 30-35 éves kor közt volt, kettő közülük már anyává is vált. Erin nevű, szintén odaveszett barátnőjük nagybátyja teljesen le van sújtva:

Megállt a szívem, feldolgozhatatlan tragédia történt, amire nincsenek szavak. Életük legszebb időszakát élték most. Csodálatos emberek voltak!

gyászolja a Daily Mail oldalán Anthony Vertucci nemrég férjhez ment rokonát.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló