Külföld

A piros sapkától Superman lett, Kanye Westnek a Fehér Házban is elgurult a gyógyszere?

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.12 | 09:53

Itt a Ye-féle szabad ötletek jegyzéke, óvakodj a 13-as számtól!

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Kanye West ismét segítségre szorul. A 2016 óta mentális gondokkal küzdő rapper az Ovális irodában tett látogatást október 11-én, ahol Donald Trump még rá is erősített Ye tüneteire.

Kanye ugyanis megint beleszaladt a késbe, és újfent a rabszolgaságon elmélkedett: szerinte a 13. alkotmány kiegészítéssel egy csapda ajtaja nyílt meg. Az elnök pedig áldását adta a 41 éves férfire:

Akkor szólaljon fel, amikor csak szeretne.

A börtönreformot tárgyaló vizitre azt a piros MAGA sapkát vette fel Kim Kardashian férje, de az eredeti célkitűzés például szóba se került.

Ami viszont az ominózus míting elején elhangzott, az olyan különleges volt, hogy Trumpot teljesen lenyűgözte. Kanye magyarázata megvolt erre is:

Mindezt lélekből szóltam. Ugyanis csatornaként működöm.

A jelen lévő ámélkodó tudósítók tweeteltek a leginkább kiugró pillanatokról – bár, elég sok volt ezekből.

 

View this post on Instagram

 

Now I’ve been extremely patient and made it a point to not jump to any premature conclusions about Ye’& his antics… Partially due to the lessons learned from the outcome of other similar situations dealing wit my brother Wayne (which I admittedly mishandled a bit in hindsight) But now this shit is next level,futuristic Sambo,Hopping Bob, Stephen off Django ass shit Ye!!!! From what I can gather… This is the most repulsive,disgraceful, Embarrassing act of desperation & auctioning off of one’s soul to gain power I’ve ever seen. Now I recall you asking me to come with you to have this meeting and I declined (naturally)… but bro… if ain’time I would’ve been in there wit you and you behaved that spinelessly in my presence,I feel that I’d be compelled to slap de’Fuq outta you bro For the People!!! You ass kissing and boot licking on a whole new level &I refuse to associate myself with something so vile,weak,& inconsiderate to the effect this has on the greater good of ALL OUR PEOPLE!!!! I’m a true believer in “It ain’t what you do,it’s how you do it.” And this shit is regurgitating?! At one time it was a pleasure to work alongside you… now, I’m ashamed to have ever been associated with you. To all the people who follow Ye musically,socially, or even personally….who are confused, heartbroken, infuriated…. Let me make this clear… THIS SHIT AINT COOL!!! THIS IS A MOVE YE MADE FOR YE!!! THIS IS A PLAY TO PUT HIM IN A POSITION HE’D LIKE TO SEE HIMSELF IN…WE ARE NOT ON HIS MIND AS HE MAKES THESE COMMENTS AND DECISIONS. Don’t follow this puppet. Because as long as I’ve lived I’ve learned that it benefits a man nothing at all to gain the world,if to do so he must lose his soul. We just saw Mr.West’s Soul on auction. If you listen closely you can hear the tears of our ancestors hit the floor. All I can say is… I’ve reached my limits. This is my stop,I’m officially DONE!!!! ??Trump & His Lil Cookie Boy. #USorELSE✊?

A post shared by TIP (@troubleman31) on

Ye először is az észak-koreai előremenetelt méltatta: amit Obama nem tudott elérni, azt Trump megoldotta! Aztán kitért arra is, hogy a piros sapkájára sokan megorroltak:

Rám akartak ijeszteni, hogy ne vegyem fel, még a saját barátaim is! De ettől én csak még erőteljesebben viselem!

Hillary Clintont is emlegette: egyébként szereti a politikus asszonyt, de a kampányát férfiként nem tudta jól fogadni. Trump viszont állandóan az apját juttatta eszébe, mint aki kergetőzik a fiával (azaz vele).

Mikor felvettem a MAGA sapkát, akkor igazi Supermannek éreztem magam. Ő a kedvenc superhősöm, és ezt a sapkát az elnöknek köszönhetem!

– áradozott a rapper. A jövő miatt nem akar aggódni, élvezni szeretné a jelent. Mert Trump éppen a hőssé válás útját járja.

 

View this post on Instagram

 

President Donald J. Trump welcomes Kayne West and NFL Hall of Famer Jim Brown to the Oval Office.

A post shared by President Donald J. Trump (@realdonaldtrump) on

Álmában sem gondolta volna, hogy ebben olyan elcseszett őrültek támogatják majd, mint én!

Az SNL-beli jelenését is felidézte: le akarta nyűgözni a liberálisokat a műsorral.

Jól kell kinéznünk, nekünk kell a legfrissebbeknek lennünk, és a legjobb repülőket kiállítanunk. Mert ha Kínában készül minden, és nem Amerikában, akkor a saját országunkat csapjuk be.

A rabszolgaság témaköréhez most azt biggyesztette hozzá, hogy egy csomó mentális betegséget hozott magával. Aki ebbe a csapdába beleesett, az könnyen Unabomber mellett találja magát, utalt a levélbomba-készítő anarchista terroristára. Szerinte

Minderről a 13-as szám tehet, mert nincs ilyen számú emelet sem, ugyanis az szerencsétlenséggel jár.

Bipoláris zavar

áll a háttérben, legalábbis ezt állapították meg róla, és gyorsan hozzá tette azt is, hogy garantáltan téved a diagnózis. Egyszerűen csak kialvatlanságtól szenved. Egy bátor újságíró rákérdezett, mi a rapper véleménye a fegyvertartásról.

Az illegális fegyverekkel van a gond, az engedélyeztetettek rendben vannak. Jogunkban áll viselni őket.

„Ajándékot” is hozott, melyet a telefonján mutatott meg az elnöknek. (A Twitter népe mellesleg megtudta, hogy a feloldó kódja 0000 volt akkor.)

Ez itt az iPlaneOne. Egy hidrogén-hajtású repülőgép, ezzel kellene az elnöknek járnia.

Hogy Kanye lesz-e valaha elnök, az talán 2024 után aktuális kérdés, említette meg a rapper.

Amerika jelenlegi első embere ezek után azt nyilatozta Westről, hogy

Felőlem bármikor felszólalhat. Okos haver, képben van.

– idézi a Toofab.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló