Külföld

Melania Trump nem volt illegális bevándorló, de valami nem stimmelt

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.05 | 11:06

Régóra rebesgették, hogy a republikánus elnökjelölt szlovén modell felesége illegálisan érkezett az USA-ba. Most kiderül, ez nem igaz, de az igen, hogy egy ideig feketén dolgozott.

ST LOUIS, MO - OCTOBER 09: Melania Trump (R) greets her husband Republican presidential nominee Donald Trump after the town hall debate at Washington University on October 9, 2016 in St Louis, Missouri. This is the second of three presidential debates scheduled prior to the November 8th election. (Photo by Scott Olson/Getty Images)
Melania Trump a férjét hallgatja (fotó: Scott Olson/Getty Images)

Donald Trump elég heves kirohanásokat szokott intézni az illegális bevándorlók ellen. A republikánus elnökjelölt egyebek mellett arról beszélt a kampányban, hogy falat kell építeni a mexikói határra, és hazaküldeni mindenkit, aki illegálisan tartózkodik az országban. Na persze, az ellenfelei rögtön elővették, hogy a felesége is bevándorló, sőt, azt pedzsegették, hogy annak idején illegálisan érkeuzett az Egyesült Államokba.

Az AP hírügynökség most (néhány nappal a november 8-i elnokválasztás előtt) megszerezte a papírokat, amelyek bizonyítják, hogy ez nem teljesen igaz. Az akkor 26 éves Melanie Knauss 1996. augusztus 27-én érkezett Szlovéniából, turistavízummal. A munkavállalásra jogosító vízumot pedig október 18-án kapta meg. Csakhogy a két időpont között már dolgozozz, mint modell: tíz alkalommal összesen 20 ezer dollárt keresett.

A dokumentumok tanúsága szerint senki nem mondott igazat: sem azok, akik 1995-re tették Melania USA-ba érkezését (azt állítva, hogy ez illegálisan történt), sem a Trump-kampány, amely szerint csak 1997-ben érkezett és kezdett (legálisan) dolgozni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Shakira megrázó bejelentést tett
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 30.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.