Külföld

Durván nekiment Trumpnak George R. R. Martin

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.06 | 11:00

Finisben a kampány, három nap múlva választanak az amerikaik, már a Trónok Harca írója sem bírta szótlanul. A nyilatkozata alapján őszintén utálja Trumpot.

Bár sokan vontak párhuzamot a Trónok Harcában lévő Fal és Trump mexikói határra húzni kívánt újabb fala között, George R. R. Martin most a lehető legmesszebbre helyezte magát a republikánus jelölttől. Martin blogposztjában részletesen elmagyarázza, hogy mennyire alkalmatlannak tartja őt az elnöki tiszt betöltésére. Különösen arra akadt ki, amikor Trump egy mozgássérült riporterrel gúnyolódott, és természetesen a molesztálós botrány is kiverte nála a biztosítékot.

Trump a legnagyobb hülyeségeket mondta, amit egy elnökjelölt mondhat George Wallace óta.

– olvasható a Martin posztjában (George Wallace-t sosem választották meg, de a ’60-as évektől többször is indult az elnöki székért – a szerk.). Azt írja, hogy eddigi életében nem volt még egy elnökjelölt, akit annyira alkalmatlannak tartana, mint Trumpot.

Kiemeli, hogy nem kell hallgatni rá és hirtelen Hillary-fanná válni, de szerinte elég meghallgatni Trump egyik beszédét ahhoz, hogy eldönthessük, hogy badarság rá szavazni.

(Forrás: Uproxx, nyitókép: Getty)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló