Külföld

MÉGSEM ment hardcore pornó a CNN magazinműsora helyett

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.25 | 17:06

Állítólag hardcore pornó ment fél óráig a CNN-en tegnap este Bostonban, helyi idő szerint este 11-kor. Csakhogy ez nem igaz, egy kamuhír terjedt el a Twitteren, de nagyon.

FRISSÍTÉS: Sajnos, ahogy sokan mások, mi is megszívtuk. Egy jó nagy kamuhír terjedt el a Twitteren rohamos sebességgel, de olyan hatékonyan, hogy maga a CNN is közleményt adott ki a történtek kivizsgálásáról.

twitter_solikearose
Ez ment tegnap este a CNN-en. Kép: Twittter/solikearose

Eléggé benézte tegnap egy technikus a CNN műsorát sugárzó cégnél, az RCN-nél. Egészen fél óráig nem vette észre, hogy Anthony Bourdain magazinműsora helyett hardcore pornó ment a csatornán Boston környékén.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy „csak” bő a félmilliós Boston láthatta a 18 karikás égést. Ugyanis nem a CNN hibázott – ők azt a műsort adták át a terjesztőnek, amit kellett volna -, hanem a helyi sugárzásért felelős alvállalkozó.

Ez a Twitterező Bourdain műsorának új epizódját várta, de csalódnia kellett.

Nem tudni, hogy a képernyőn is a cenzúrázott verzió jelent-e meg, vagy a nézők pixelről pixelre nézhették végig az akciót. Az viszont esélyes, hogy az RCN-nél technikust keresnek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.