Külföld

A kínai átnevelőtábor, ahol 2 percnél tovább pisilsz és elektrosokkot kapsz

  • Szerző:nuus
  • 2019.11.26 | 14:18

Egészen durva beszámolók érkeznek a kínai átnevelőtáborokból, ahová azok kerülnek, akik vallásos hittel helyettesítik a Párt iránti szeretetet.

Keresztények, muszlimok, hinduk, buddhisták… mindazok, akik a transzcendens felé fordultak és templomoknak adakoztak ahelyett, hogy egész lelküket a Kínai Kommunista Párt iránti szeretet és tisztelet töltené be. Ezeket az embereket ma Kínában fekete autó viszi el, és átnevelőtáborokba kényszerülnek, ahol spártai körülmények között, emberhez aligha méltó módon élnek.

A BBC kisfilmjében az egyik érintett arról beszél, hogy egy szűk helyen, előre meghatározott pózban alhatnak, és szükségleteik végzésére naponta mindössze néhány alkalommal nyílik lehetőség. Két percet vécézhetnek, és ha ennél hosszabbra nyúlik a procedúra, a renitenst elektrosokkal kezelik, hogy megtanulja: legközelebb sietni kell.

A gyakran fenyített és vert rabok naphosszat a Pártot dicsőítő dalokat énekelnek, hogy “jó útra” térjenek, miközben a kínai kormány tagadja, hogy ezekben a táborokban agymosás folyna. Szerintük itt a terrorizmus elleni harc zajlik, és eredményeik azt mutatják: abszolút sikeresek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.