Külföld

Leonardo DiCaprio megmenthet minket Trump butaságától

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.05 | 20:16

Donald Trump, a januárban hivatalba lépő amerikai elnök nem nagyon hisz a klímaváltozásban, a környezetvédelem élére szánt embere, Myron Ebell még kevésbé. Szerencsére jön DiCaprió, és beveti a csáberejét: az elnök lányánál, Ivankánál.

Trump elég önfejű ember hírében áll, de ha valaki hatni tud rá, akkor biztos Ivanka az. A ma 35 éves lányt (aki Trump első, Ivana Zelníčkovával kötött házasságából született) már most úgy emlegetik, mint a következő kormány egyik fontos háttéremberét, sőt, a New York Times kifejezetten arról ír, hogy neki lesz a legnagyobb hatalma az elnökcsemeték hosszú sorában. Már el is keresztélték a first lady után ő lesz a „first daughter”, az első lány.

Mit tegyen tehát egy Oscar-díjas, a klímaváltozás elleni harc elkötelezett híveként ismert színész? Hát persze, hogy magánjellegű találkozót kért Ivankától, és vitt neki egy DVD-t, rajta az Özönvíz előtt című, a National Geographicnak forgatott, a klímaváltozásról szóló dokumentumfilmmel. Bár Ivanka férjnél van, a következő pár évben ki fog derülni, mire jutott. Amúgy erről a filmről van szó:

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.