Külföld

Ha így folytatódik, nem lesz aki énekeljen Trump beiktatásán

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.21 | 20:00

Több nevet is bedobtak már a köztudatba Trump tanácsadói, csakhogy ezek a nevek azonnal cáfolták a hírt. Miközben meg lenne olyan, aki magától is fellépne. Őt viszont nem hívták meg jeles eseményre.

Ha így folytatódik, nem lesz, aki elhúzza Donald Trump nótáját az elnöki beiktatáson január 20-án.

 

donald_trump_29381222835

Andrea Bocelli interjút adott a New York Times-nak, amiben határozottan kijelentette, hogy ő bizony nem fog Donald Trumpnak énekelni a beiktatási ceremónián, mint ahogy azt az elnök emberei híresztelik. Erre reagált ma egy tévéműsorban Thomas J. Barrack Jr., aki a beiktatási ceremónia elnöke lesz. Azt mondta, hogy Bocelli maga ajánlkozott fel, ám Donald Trump-nak nem kellett az olasz operaénekes.

Korábban már Elton John-nal is hasonlóan jártak. Azt mondták, ő fog Trump-nak énekelni, majd azonnal jött a cáfolat a művész részéről, hogy mégse. De a lasztit nála még nem dobták vissza úgy, mint Bocelli esetében.

Úgy fest, egyelőre nincs meg a ceremónia énekese, pedig azért lenne, aki szívesen menne. Vince Neil (Mötley Crüe) például azt nyilatkozta, hogy ő szívesen elmenne énekelni Trumpnak. Később azért finomított azzal, hogy csak hát nincs meghívva. Nekünk viszont eszünkbe jutott Trump országos cimborája, Kanye West. Őt biztosan meghívták, el is megy, és ha már ott lesz, igazán énekelhetne egyet az elnök barátjának.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló