Sztárok

Lagzi Lajcsi azt állítja, hogy megvádolták Zámbó Jimmy halálával

  • Szerző:nuus
  • 2024.07.06 | 14:32

Galambos Lajost 14 hónap után váratlanul hazaengedték a börtönből. A mulatós zenész mesélt az ott töltött időről. Bőven kapott beszólást, volt, aki azt mondta, hogy köze van Zámbó Jimmy halálához.

Mint arról a propeller.hu is beszámolt: Galambos Lajost 14 hónap után váratlanul hazaengedték a börtönből. A zenész állítása szerint jobb egészségi állapotban távozott, mint amilyennel bement. A borsonline.hu-nak mesélt a börtönben elszenvedett atrocitásokról és arról, hogy volt, aki azt állította róla: köze volt Zámbó Jimmy halálához.

Zámbó Jimmy halála
Lagzi Lajcsi azt állítja, hogy a börtönben azt mondták, köze van Zámbó Jimmy halálához/Fotó: MTI Fotó: Ujvári Sándor

„Kaptam bőven beszólogatást. Sokan csak azért álltak belém, hogy mutassák, ők a valakik. Pedig én igyekeztem egyszerűen viselkedni. Mindenkinek előre köszöntem, mégsem tudtam olyan szerény lenni, hogy ne tűnjek egyesek szemében nagyképűnek. Volt kellemetlenség és hülyeség és volt elmebeteg dolog is bőven. Azt mondta valaki, hogy közöm van Zámbó Jimmy halálához. Olyan is megesett, hogy az ételosztók közül valaki pikkelt rám és azzal is baja volt, hogy a sorban állás közben magam elé engedtem másokat. Amikor pedig mentem ügyvédi beszélőre, az olyan volt, mint egy vesszőfutás. Szinte versenyeztek a rabok, hogy ki tud nagyobbat belém rúgni. Kérdezgették, hogy lekapcsoltam-e a lámpát és később ez fokozódott is. Nem volt jó, de azt gondolom, hogy egy ilyen helyen, ez természetes.”

-szögezte le.

(via)

További sztárhíreket itt olvashat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló