Kultúra

Hogy home office-ol egy artista? Mutatjuk!

  • Szerző:nuus
  • 2020.03.24 | 16:18

A Fővárosi Nagycirkusz online kihívást indított, és jobbnál jobb videók érkeznek a cirkuszi művészektől.

Az irodai munkák esetében könnyű elképzelni és megvalósítani a home office munkavégzést, de mit csinál otthon egy artista vagy előadóművész, akinek gyakorlótér és eszközök kellenek? A Fővárosi Nagycirkusz művészei és dolgozói ezekre a válaszokra voltak kíváncsiak, amikor pár napja elindították az ACROBATS HOME OFFICE CHALLENGE nevű kihívást. Először felkértek néhány artistaművészt, akrobatát, légtáncost és zsonglőrt, hogy az otthonukban készített rövid videón mutassák meg, hogyan gyakorolnak, hogyan alakítják ki a négy fal között vagy lakókocsijuk szűk terében a mindennapi elengedhetetlen gyakorláshoz és edzésekhez szükséges feltételeket.

Az első videók nagy sikert arattak, a továbbított kihívásoknak köszönhetően már a világ minden táján készülnek videók és folytatódik a challenge. Egyre több kulisszatitok vagy humoros jelenet kerül fel a különböző közösségi oldalakra, arra biztatva egymást és a közönséget, hogy saját és szerettei egészsége érdekében mindenki maradjon otthonában, és ne keseredjen el, hanem találja fel magát, ahogy a cirkuszművészek is.

A Fővárosi Nagycirkusz által elindított kihíváshoz már száznál is több artista- és előadóművész csatlakozott, és táncosok, táncművészek, színészek, énekesek és zenészek is jelezték, hogy szívesen csinálnának és megosztanának hasonló videókat.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló