Vizuál

Minden Star Wars rajongó zarándokhelye lesz a Disney új parkja

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.16 | 18:33

Robotok, lépegetők, lepukkant űrkikötő. Csak 2019-ben nyit meg a szórakoztató park, pedig már most mennénk repülni a Millenium Falconon.

Olyan szórakoztató parkot tervez a Disney, hogy minden Star Wars rajongó oda jár majd zarándoklatra. A galaxis külső peremén találató bolygót megjelenítő park városa felé AT-AT lépegetők fognak magasodni, de el lehet előlük bújni a Marokkót idéző bazárvárosban. A látogatók segíthetnek az ellenállásnak, vagy ha mindenképpen a rossz oldalra akarnak állni, akkor az Első Rend is kínál küldetéseket nekik.

A hely több lesz, mint egy Star Wars játszótér. Már-már szerepjátékszerű élményeket kínál, valóságosnak ható fénykardokkal, mindent ellepő droidokkal – igen, BB-8-tel is össze lehet majd futni. Még a Millenium Falcont is lehet majd vezetni, és ha nem vagyunk elég jók, a kocsmában szóvá teszi majd Chewbacca.

A park 2019-ben nyit meg, egyelőre még azt sem lehet tudni, hogy mi lesz a bolygónak a neve. A sztorijából viszont már ismerünk részleteket. Egy olyan, korábban fontos szerepet játszó kereskedővárost építenek, aminek a hiperűrutazás miatt csökkenőben van a jelentősége. Szóval látványos, de kicsit lelakott helyre lehet számítani, amely leírás az összes fontosabb Star Wars űrkikötőre igaz lenne.

A Disney nem csak ezen az egy világon dolgozik. Készül egy olyan hely is, ami a The Last Jedi Crait nevű kőzetbolygóját mutatja be a szórakozni vágyóknak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.