Könyv

A mindig sötét és nyugtalanító Jack White beszáll a gyerekkönyv bizniszbe

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.21 | 10:42

Még idén kijön a Seven Nation Army sokoldalú szerzőjének kötete.

Nem az első ötletünk lett volna, hogy a White Stripes beborult frontembere éppen gyerekeknek készít könyvet, de ez a helyzet. Saját kiadója, a Third Man dobja piacra majd Jack White első gyerekkönyvét, melynek a Barátok leszünk címet adta. Az ötletet az azonos című White Stripes dal adta, írja az NME.

A képekkel teli kötetet Elinor Blake illusztrálja, aki a The Ren & Stimpy Showban és a Pee Wee’s Playhouse című műsorokban animátorként működött közre.

via GIPHY

A könyv gerincét Suzy Lee és barátjának története adja, akiknek a neve szintén ismerős lehet a dalból. November 7-től lesz kapható a mű, letölthető formátumban is. Illetve a Woodstation Általános Iskola énekesei feldolgozzák az eredeti szerzeményt is, April March, az 52 éves énekesnő közeműködésével.

Május 12-én egyébként a 41 éves nashville-i zenész megjelentetett egy új számot is, melyet az American Epic című dokumentumsorozatához írt. A doksi 100 évvel ezelőttről indul, amikor a lemezcégek keresztül-kasul járták Amerikát, hogy új tehetségeket fedezzenek fel:

Robert Redford és T Bone Burnett látja még el a műsor produceri teendőit, White mellett. A szériához készül egy száz számos díszdoboz is, eredeti és új stúdió felvételekkel, melyeket olyan előadókkal rögzítenek, mint az Alabama Shakes, Beck, Elton John, Los Lobos és Nas.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló