Színház

Továbblépett az Aranyélet szexi tinilánya, Farkas Franciska

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.24 | 18:13

Az Aranyélet zűrös ápolócsaja, Oszi és a Brazilok Rozija nem áll le egy pillanatra sem.

Farkas Franciska a szemünk előtt válik a magyar színészet egyik fontos alakjává, most már rendez, önálló estje van, és még csak 33 éves, és mindössze az utóbbi négy évben került a szemünk elé.

Franciskát láttuk azért egy sor filmben, a Viktória – A zürichi expressz című svájci film főszerepével robbant be, amiért elhozta a legjobb színésznőnek járó díjat, a Hungarian Film Festival of Los Angelesen. Aztán színházi és rövidfilmes munkák után nyerte el az Aranyélet Oszijának szerepét, és az erős szereplőgárda mellett is kiemelkedett az alakja a sorozatból.  Nem sokkal később jött a Brazilok az utóbbi idők legjobb magyar mozijainak egyike, ahol Rozit játszotta el.  A Brazilokat imádták a nézők, és az Aranyéletért elnyerte a Televíziós Újságírok Szövetségének Díját, mint legjobb mellékszereplő. Idén az Örök tél című filmben dolgozott Csányi Sándor mellett, nemrég pedig az idei Comet-díjra is jelölték a Legjobb színésznő kategóriában.

Most pedig már a színház felé lépett, ahol rögtön önálló estje van, rendez a Thália színházban, és mindjárt Gorkij első színpadi darabját, a szerelemről és szabadságról mesélő Makar Csudrát. Ez már csak azért is jó, mert a magyar mozik és sorozatok mindig attól is voltak erősek, hogy színházi és blockbuster típusú szerepeket is játszó jó színészek vitték a cselekményt bennük.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló