Vizuál

Egy puzzle a pokolból, ennél nehezebb tuti nincs

  • Szerző:nuus
  • 2020.09.18 | 09:48

Egy japán cég alkotta meg a 2000 darabos puzzle-t, amelyet szó szerint „tiszta pokolnak” neveztek.

Valójában mindent elmond a neve. Azt hiszem, korábban már szinte mindenkit bosszantottak fel a kirakósok, és ez a készlet új szintre emeli ezt.

A játék a japán Beverly cégtől származik, és egy üres fehér oldalból áll, amelyet 2000 apró darabra vágtak, és szinte biztosan csak egy módon lehet leírni, ez pedig a „tiszta fehér pokol”. Ez nem az amatőröknek szól, és én biztosan nem javasolnám azt, hogy kisgyerekekkel együtt álljunk neki, mert nincs esély arra, hogy káromkodás nélkül tegyük meg. Ráadásul ez nem könnyű délutáni típusú kirakós, legalább egy hét tiszta koncentrációval számol a gyártó is.

Az alkotók nyilvánvalóan nem hajlandók úgy tenni, mintha könnyű lenne, és a cím mellett még néhány egyéb jel is utal arra, hogy mennyire lesz durva: a pokol nagy királya megérkezett, ne vásárold meg ezt, ha kezdő vagy feliratok biztosan tudatják, hogy valóban ki fog mindenkit borítani. Az eBay-en elérhető, de ha túl durvának éreznéd a kétezer darabosat, akkor, egy 1000 darabos verzió is elérhető belőle.

Lehet, hogy ha bejön a karantén megint, akkor elég időd lesz arra, hogy összerakd ezt a pokoli játékot.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Autó
Eladó az egyetlen vízi Ferrari
  • szerző:nuus
  • 2020. 10. 07.