Vizuál

Pszichopata Télapóval támad ez az orosz horrorreklám

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.20 | 18:45

Ha elegetek van a szívet melengető, ájtatos karácsonyi reklámokból, akkor lehet, hogy ez az orosz horror reklám tetszeni fog. De valószínűleg nem.

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube

A Moszkvai Kredit Bank marketingosztályán úgy gondolták, jó ötlet lesz beállni a sorba, és egy storytellinges reklámmal előrukkolni karácsonykor. Igen ám, de a cukiság bandwagonra már nem akartak felszállni, inkább a meghökkentést választották. Hogy jól döntöttek-e vagy sem, azt majd az idő eldönti, az biztos, hogy a végeredmény inkább egy furcsa horrorfilmhez hasonlít a hajléktalan figurát hozó Télapóval és a megkínzott anyukával (akit egyébként a magyar modell és színésznő, Barabás Nikolett alakít), mintsem karácsonyi reklámhoz.

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube

Kedves Télapó

A történet röviden annyi, hogy a szupersikeres és megagazdag anyuka kislánya el van hanyagolva, mert anyuka csak a munkának él. A kislány narrációjában hallhatjuk a levelet, amit a Télapónak írt, és amiben azt ecseteli, hogy ő igazán megpróbál nem útban lenni anyának, hiszen ő nagyon elfoglalt asszony, de végül mégiscsak egyetlen dolgot kér a Télapótól, méghozzá az édesanyját. Hüpp-hüpp. Mire Gyed Moroz egy kissé elmebeteg módszert választ, hogy a kőszívű anyát betörje. Mit gondoltok?

És ha a film szadisztikus és wtf jellegétől el is tekintünk, akkor is felmerül néhány kérdés, amivel 2016-ban számolniuk kellett volna az alkotóknak :

  • Miért feltétlenül rossz jellem egy sikeres anyuka?
  • Miért kell egy FÉRFI aka Télapó ahhoz, hogy jó anya legyen?
  • Illetve a mi kérdésünk csak annyi, hogy na de miért lesz véres anyuka feje?

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló