Vizuál

Szívmelengető karácsonyi reklámot készített a lengyel webáruház

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.26 | 13:12

Három perces garantált mosolygás: egy rövid reklám a nyelvi akadályokról, kitartásról, szeretetről. Karácsonykor pont ilyesmire van szükség.

Persze, az alap hozzávalók megvannak ahhoz, hogy elérzékenyüljünk: idős bácsi, gyerekek és egy cuki kutya, de ennél többről mesél a lengyel Allegro webáruház karácsonyi reklámja.

Arról, hogy olykor milyen nehéz felvenni a kapcsolatot a legközelebbi rokonainkkal, megértetni magunkat azokkal, akik a legfontosabbak a számunkra. Nemcsak lengyel probléma, hogy a folyamatos migráció miatt egy család tagjai akár teljesen különböző helyeken nevelhetik fel gyermekeiket: ahogyan ebben a rövidfilmben is láthatjuk.

Végigkövetjük, ahogy az idős lengyel úr angolul tanul, és egészen a nulláról eljut odáig, hogy karácsonykor felkerekedjen, és elutazzon Angliába, majd bemutatkozzon saját unokájának, akinek az anyanyelve már nem a lengyel, hanem az angol.

A videót már több mint 13 millióan nézték meg a Youtubeon, ami nem véletlen: nem ordít a rövidfilmről, hogy reklám, és egy olyan problémával foglalkozik, ami sokak számára ismerős lehet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.