Nők

Tettél újévi fogadalmat? Tuti, hogy a pasid miatt fogod megszegni

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.05 | 06:45

Micsoda meglepetés, a hozzáértők megint kitaláltak valamit, amit szegény fiúkra kenhetünk. Vajon tényleg negatívan befolyásolhatják az újévi fogadalmainkat mondjuk arra vonatkozóan, hogy mennyi alkoholt fogyasztunk?

alcohol-1853380_1920
Fotó: Pixabay / Pexels

A tudomány válasza egy határozott igen. Az okosok szerint ha egy nő megfogadja, hogy egy hónapra szünetelteti a bulizást és az alkoholfogyasztást, nagy a valószínűsége, hogy éppen a párja miatt szegi meg saját magának tett ígéretét.

A nők 29%-a állítja azt, hogy sokkal kevesebbet innának, ha egyedülállóak lennének, de a férfiak csupán 16%-a gondolja ezt ugyanígy az ellenkező esetben.

Háromból egy férfi bevallotta, hogy előfordult már, hogy tovább bíztatta párját az alkoholfogyasztásra, még akkor is, ha már láthatóan túl sokat ittak. Ebben a nők 15%-a is hibásnak érzi magát, ennyien ismerték be, hogy volt már rá példa, hogy töltöttek még egy pohárral a párjuknak, mikor már nem kellett volna.

Ha tényleg elhatároztad, hogy kontrollálod a bulizást és az italozást, jó ha tudod, hogy már egy hónap józanság csodákat művelhet a testeddel. Ne hagyd, hogy a döntésedben mások befolyásoljanak, ha pedig a párod is letenné a poharat, támogassátok egymást ebben.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló