Nők

Janelle Monae szerint a férfiaknak jobban kéne tisztelni a vaginát

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.11 | 11:58

Az énekes-színésznő egy interjúban mondott erőseket.

NEW YORK, NY - MARCH 23: Janelle Monae performs as Lord & Taylor celebrates The Dress Address with Janelle Monae at Lord & Taylor 5th Avenue on March 23, 2017 in New York City. (Photo by Cindy Ord/Getty Images for Lord & Taylor)
Janelle Monae. Fotó: Cindy Ord/Getty Images.

A szépséges Janelle Monae, aki énekesnőként vált ismertté, majd színésznőként is bizonyított a Holdfény és a Számolás joga című filmekben, a Marie Claire-nek adott interjút, amiben nem beszélt mellé. Azt mondta, hogy a férfiaknak el kéne kezdeni tisztelni a nőket (a vaginát), és amíg ez nincs így, amíg a nők a jogaikért küzdenek, meg kell tagadni tőlük a szexet.

Szeretem a férfiakat. De a gonosz férfiakat nem. Nem érdemelnek meg engem, mint nőt. Irányítják a világot, hát változtassák meg azt. És akkor majd beszélhetünk.

Aztán kitért arra, hogy a nőknek sokkal öntudatosabbnak kell lenniük, és fel kell ismerni magukban az erőt és a mágiát, és ő minden nőt támogatni is fog ebben.

Janelle Monáe – Q.U.E.E.N. feat. Erykah Badu [Official Video]

Janelle Monáe – Q.U.E.E.N. feat. Erykah Badu – Directed By ALAN FERGUSON “The Electric Lady” on iTunes http://smarturl.it/theelectriclady Deluxe Double Disc Only at Target http://smarturl.it/targetelectriclady Janelle Monáe on Spotify http://bit.ly/19dNH4p Official “The Electric Lady” merchandise available here: http://atlr.ec/1dsiiE9 © 2013 Atlantic Records http://janellemonae.com http://twitter.com/janellemonae http://instagram.com/janellemonae https://www.facebook.com/janellemonae


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.