Nők

Egy 70 éves nagymama a legnagyobb közösségimédia-sztár most Dél-Koreában

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.19 | 15:43

Ismerd meg az egyik legnagyobb dél-koreai YouTube-sztárt! Sminkes videóktól kezdve egészen a nyaralós vlogokig mindent láthatunk ennek a 70 éves néninek a csatornáján.

Fotó: Instagram / korea_grandma

Park Makrae először unokája unszolására kezdett bele a tartalomgyártásba, hátha ez segíthet megelőzni az időskori demenciát, ami a családban igen gyakorinak mondható. Legelső videójában 27 éves unokájával szerepel, a felvételeket ausztráliai nyaralásukon készítették. Már ez is több ezer lájkot hozott, az emberek azonnal beleszerettek humorába és pozitív életszemléletébe.

A csak “Dél-Korea nagymamája” néven futó néni hat hónap alatt 300 ezer követőre tett szert YouTube-csatornáján. Legnézettebb videójában egy mindennapi smink elkészítésének fortélyait osztja meg a nézőkkel, ezt már több mint 2 millióan látták.

치과 들렸다 시장 갈 때 메이크업 [박막례 할머니] Grandma Make up

할머니 71세인데도 쌩얼 너무 고우시죠?!ㅎㅎ 할머니가 평소 화장 하시는걸 좋아하셔서 메이크업 영상은 꼭 찍어보고 싶었어요 🙂 댓글로도 메이크업 영상 보고싶다고 해주시는 분들 많으시더라구요♥ 할머니는 카메라도 있고 거울이 잘 안보이는 바람에 결과물이 너무 아쉬우시대요ㅎㅎ 다음에 계모임 가실 때 화려한 메이크업 더 기대해주세요! _______________ ♥막례 할머니의 유쾌한 일상이 보고싶다면 구독하기! ♥할머니를 보고 즐거웠다면 좋아요!

A nagymamám éppen olyan, mint mi. Szeret utazni, szereti a finom ételeket és imád szép fotókat készíteni. Én is nagy rajongója vagyok, ő egy szuper ember

– meséli unokája, Kim Yura.

A néni addig tervezi a videózást, míg él, ezt pedig nagyra becsülik a rajongói. Olyan is előfordult már, hogy több kilométert autóztak a fanok csak azért, hátha elcsípik kedvenc éttermében néhány szó és egy közös fotó erejéig.

Bár Park élete most mesebelinek tűnhet, nem mindig volt ez így. Az asszonyt férje magára hagyta három gyermekével, ezért egyedül kellett felnevelnie őket, mindezt úgy, hogy napközben egy egész éttermet kellett vezetnie, hajnal négytől egészen este kilencig. Miután néhány év alatt rendezte az adósságait, az élete a helyére állt, még a problémái ellenére sem veszítette el a pozitív hozzáállását.

Miután belevágtam a videózásba, akkor jöttem csak rá, hogy az élet nem áll meg 70 felett, sőt. Akkor kezdődik csak igazán

– állítja a néni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.